Binance Learn and Trade FUN Token Quiz Answers

Binance Learn and Trade FUN Token Quiz Answers (Complete Answers) | FUN Token

Binance Learn and Trade FUN Token Quiz Answers. The leading digital currency exchange Binance who owns Mr. Changpeng Zhao also supports derivatives trading with an impressive volume. Understanding the futures market is very profitable and trading can be engaging or fun also it can lead to financial and emotional distress. We publish daily free airdrops on our Facebook and Twitter streams… join our channel to get lots of Free Coins. Join CoinMarketCap official quiz for free crypto tokens. Join the official Coin market quiz to win an official crypto token prize. See below for questions on Binance.com for accurate answers. You could lose your money completely or you’d have lots.

Campaign Period: 2021-10-22 00:00 AM to 2021-10-28 11:59 PM (UTC)

Binance FUNToken Quiz Answers: Learn & Trade FUN

Answers 1: All of the above

Answers 2: $60 billion a year

Answers 3: DPLAY

Answers 4: Eliminating the need for deposits/withdrawals at iGaming platforms, making fund management non-custodial, and facilitating seamless gameplay using crypto

Answers 5: A new Layer-2 token on the Polygon network that can be swapped with FUN

Answers 6: All of the above

Answers 7: A dedicated wallet and Ethereum-Polygon bridge

Binance Learn and Trade FUN Quiz Answers

Binance Learn and Trade FUN Token Quiz Answers

1. What is FUN Token?

Answers : (D) All of the above

2. How big is the iGaming industry?

Answers : (B) $60 billion a year

3. What is FUN Token’s exclusive iGaming platform?

Answers : (C) DPLAY

4. What does FUN Token want to achieve?

Answers : (A) Eliminating the need for deposits/withdrawals at iGaming platforms, making fund management non-custodial, and facilitating seamless gameplay using crypto

5. What is XFUN?

Answers : (B) A new Layer-2 token on the Polygon network that can be swapped with FUN

6. What will XFUN be used for?

Answers : (D) All of the above

7. How will FUN and XFUN swapping work?

Answers : (C) A dedicated wallet and Ethereum-Polygon bridge