Swiggy Instamart Players League Answers 20 April 2022

Swiggy Instamart Players League Answers 20 April 2022. Swiggy Instamart Quiz Answers, Swiggy Instamart Quiz Contest Answers, Swiggy Instamart Today 20th April 2022 Quiz Answers

In this IPL Season, Swiggy Has Brought ‘Swiggy Instamart Players League’ Where You Can Win Swiggy Coupons By Answering Some Questions. Our Team Updates The Answers Of Swiggy Instamart Quiz Daily. All Swiggy Instamart Quiz Answers For 20th April 2022 Updated Below. Contest Is Valid For All Swiggy Users. Read And Follow Below Mention Steps To Avail Swiggy Instamart Quiz Contest.

Swiggy Instamart Players League IPL Quiz Answers Today

Swiggy Instamart Quiz Answers Today 17th April- Answer the Questions and Stand A Chance To Win Rs. 100 Swiggy Coupons [Swiggy Instamart Players League] The prize of Rs 5000/- for the Winners is sponsored by Swiggy. Congratulations to the Winners.
Introducing a new way of Swiggy Quiz Answers Today.

How to Play Swiggy Quiz Answers Today

  1. Firstly, update your Swiggy app from the Google play store if you have one or download it from the Android store.
  2. After that, you need to become a permanent member of the Swiggy firm to participate in a quiz
  3. Now, type your phone number or register with an email address to create your account.
  4. You have to complete your profile by filling in your name, city, state or set your GPS location to access the quiz.
  5. After going to the homepage, select Swiggy Instamart, and you will land on the next page.
  6. Then, scroll down the page and see a banner of the IPL quiz contest >tap to open it and start this quiz.
  7. Now, you are on the quiz page, and you need to give the answer to each question > next, match all the above solutions.
  8. When you complete the quiz, press the submit button and receive a message of congratulations.
  9. Wait for a few hrs to get a coupon reward from Swiggy.

Swiggy Instamart Today’s Quiz Answers 20th April 2022

telegram

Q1- Which cricketer had the best bowling average in IPL 2008?

Ans. Akhtar

Q2- In which year did American singer Katy Perry perform at the opening ceremony of the IPL?

Ans. 2012

Q3- Who scored the most runs for Hyderabad in IPL 2013?

Ans. Dhawan

Q4- Who was awarded with the title of the Most Valued Player in IPL 2018?

Ans. Narine

Q5- Who was the owner of the former Gujarat team in IPL 2016-2017?

Ans. Keshav Bansal

Swiggy Instamart Today’s Quiz Answers 19th April 2022

Q1- Who holds the best strike rate in the ipl till 2021

Ans- Andre

Q2- Who has scored the most fifties in the ipl till 2021

Ans- Warner

Q3- Who has the best economy rate in the ipl till 2021

Ans- Rashid

Q4- Which player bagged the emerging player of the tournament award in ipl 2008

Ans- Shreevats

Q5- Jasprit bumrah has picked _ wickets in the 2021 ipl

Ans- 21

Swiggy Instamart Today 14 April 2022 Quiz Answers

Q1. The player who takes the maximum number of wickets gets the an IPL tournament.

Ans:- purple cap

Q2. On 18 April 2008, the first IPL century scored in the first match was by

Ans:- McCullum

Q3. Which team has won the most IPLs till 2021?

Ans:- Mumbai

Q4. Who took the first hat-trick in IPL 2009?

Ans:- Rohit

Q5. Which part of the Decision Review System (DRS), helps in discerning between the sounds created by the bat, pads, and clothing during the run of play.

Ans:- ultra edge

Swiggy iQOO 9 Series Foodie Hunt Quiz –

Play Quiz And Stand A Chance To Win 1 Lakh Swiggy Money:

Q1- Which vegetable is also called a courgette?

Ans- Zucchini

Q2- An enchilada is from which cuisine

Ans- Mexican

Q3- Which food boosts your protein intake

Ans- Meat

Q4- which food helps sharpen one’s memory

Ans- Walnuts

Q5- Which feature makes the iqoo 9 truly gourmet

Ans- Snapdragon 8 gen 1

Q6- What gets the iqoo 9 series charged to munch on the competition

Ans- 120W flash charge

Swiggy Instamart Players League IPL Quiz Answers Today 13 April 2022

Q1- The player who scores the maximum number of runs in TATA IPL gets

Ans- Orange cap

Q2- Which team was earlier known as Deccan?

Ans- Hyderabad

Q3- Which team successfully defended its IPL title in the 2011 edition?

Ans- Chennai

Q4- Which year was the Decision Review System (DRS) first introduced in the IPL?

Ans- 2018

Q5- Which team has never won the IPL trophy?

Ans- Bangalore

Swiggy Instamart Players League IPL Quiz Answers Today 12 April 2022

Q1- Which captain has the highest winning percentage in the history of IPL?

Ans- Dhoni

Q2- Who is the batsman with the most centuries till IPL 2021?

Ans- Gayle

Q3- Which former player is the mentor of the Lucknow team in IPL 2021?

Ans- Gambhir

Q4- Who has hit the longest ever six in the history of IPL?

Ans- Morkel

Q5- Who was the first Zimbabwean player to participate in the IPL?

Ans- Taibu

Swiggy Instamart Players League IPL Quiz Answers Today 11 April 2022

Q1. Who holds the record for the most number of IPL runs till 2021?

Ans: Kohli

Q2. Who won the man of the match in the IPL 2008 final?

Ans: Pathan

Q3. Chris Gayle smashed Bangalore in IPL 2013

Ans: 17

Q4. Who was the captain of Mumbai in IPL 2012?

Ans: Harbhajan

Q5. What has been the highest successful run chase in the history of the IPL?

Ans: 200

Swiggy Instamart Players League IPL Quiz Answers Today 10 April 2022

Q1: Which wicket keeper has the most number of dismissals in the history of IPL

Ans: Dhoni

Q2: Mr nags is played by which celebrity

Ans: Danish

Q3: Who won the purple cap in the ipl 2021

Ans: Harshal

Q4: Who is the organizer of the tata ipl tournament

Ans: BCCI

Q5: The orange cap is given to the player with Ml?

Ans: Most runs scored

Swiggy Instamart Players League IPL Quiz Answers Today 9 April 2022

Q1) Which of the team has won the most IPL matches?

Ans: Mumbai

Q2) Which cricketer has won the most number of IPL titles until 2021?

Ans: Rohit

Q3) Which player scored the first century in IPL 2008?

Ans: McCullum

Q4) Which player scored the most number of hat-tricks in the history of IPL?

Ans: Amit

Q5) Which singer was the brand ambassador for Punjab in IPL 2008?

Ans: Daler

Swiggy Instamart Quiz Right Answer Today

Exciting Rewards Coupon on Quiz Contest

  • 1000 winners will receive a coupon worth Rs 100 from the Swiggy Instamart after winning the quiz.
  • This Swiggy Instamart quiz is available only on the Swiggy app, not a website, and the quiz has five questions each.
  • Swiggy posts a quiz every day and is updated at midnight.
  • Users have to give all the answers to each question to get a coupon reward, and users can play quiz contests every day.
  • After winning the quiz, the user’s rewards will be sent through the SMS or registered email address.

Swiggy Instamart Players League IPL Quiz Answers. Swiggy made a quiz on the day when they announced the winners of their million-rupee investment drive. This quiz was called the Swiggy Challenge. This quiz was about the top innovations that the country can learn from today. These innovations include Swiggy, Ola, Uber, and the television show Kaun Banega Crorepati.

Each day a new question is asked to get you started with your favorite cuisine. In addition to going through the great food on Swiggy, now you can get a chance to win some great prizes.
For the purpose of this quiz, we will ask you for the correct spellings of your favorite dishes. If you are able to spell the dish names correctly, you will be entered into a draw for the Daily Prize

Now that the Swiggy Challenge has ended, let’s take a look at the answers to the Swiggy quiz. Swiggy Instamart Today’s Quiz Answers [14 April 2022]: Answer The Questions And Stand A Chance To Win Swiggy Coupons:

Swiggy IPL Quiz Answers Today

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers Today 8th April 2022: Play Swiggy match corner players league and get a chance to win a free ₹100 Swiggy Instamart coupon.

Swiggy has launched some fun games currently during the IPL match days like finder fielder win Swiggy money, spin & win unlock rewards, make team and win rewards.

Swiggy app is an online food ordering app where you can get food, groceries, and other essentials online, 30plus cuisines to choose from, late-night delivery services, etc.

From snacks and beverages to fruits and vegetables, cooking to cleaning essentials, and personal care to baby care, you can fulfill all your grocery needs on Swiggy Instamart.

About Swiggy Instamart, it is an instant grocery delivery service powered by Swiggy and delivers groceries to your doorstep in just 15 to 30 minutes.

Now it has launched one more quiz for true IPL fans where you just need to play the quiz and every lucky winner will get a chance to win ₹100 Swiggy Instamrt coupon

Swiggy New Offer Terms & Conditions

  • 1000 lucky winners will win Instamart coupons every day.
  • Instamart coupons will be worth Rs 100. Winners can redeem it on orders above Rs 399.
  • The coupon will be shared with the winners within 2 working days.
  • The coupon will be valid for 7 days and is applicable on Instamart orders only.
  • The rewards will be communicated via PN/SMS.
  • By answering all the questions correctly, the user will get an opportunity to be a part of the Lucky Draw.
  • Lucky winners will be selected by Swiggy and the decision made will be final and binding.
  • Swiggy has the right to stop or change the game at any point in time without any prior notice.

Swiggy Offer Today Conclusion:

se Swiggy and play everyday quizzes to win huge rewards.

Did you receive your coupon reward under this quiz contest?

Tell me in the below box and check out the free recharge offers.

  • Rewards on winning the quiz.
  • Rs 100 coupons on every quiz.
  • Get rewards every day.
  • And more benefits.

Swiggy Quiz Answers #HashTags

#swiggy  #swiggyiplquizanswers  #swiggyoffer #googlepaytodayquizanswer  #swiggynewoffer  #swiggyapp  #swiggyquizanswerstoday  #swiggyad

Leave a Comment