Kya Bolti Public Flipkart Quiz Answers Today 27 October 2021

Kya Bolti Public Flipkart Quiz Solutions Right this moment, Flipkart Kya Bolti Public Contest Solutions 27 October Season 3 Win Assured Prizes Right this moment  Hey Associates Right here Are All Appropriate Kya Bolti Public Flipkart Solutions Right this moment Of The Quiz.

The Flipkart Video Launched Kya Bolti Public The Recreation Of Fact & Win Lakhs On a regular basis Contest Is Stay Now. You Can Play The Flipkart Kya Bolti Public Quiz And Win Assured Items. If You Are Trying For Quick And Proper Solutions Right here Are All 3 Appropriate Solutions To The Quiz.

Flipkart Kya Bolti Public answer Video Contest Details:

Name:- Kya Bolti Public
Episode No:48
Season –04
Quiz Type:- Video
Prizes:- SuperCoins
Question-Based On- Opinion & Poll
Conducted By:-Flipkart App
Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 P.M
Kya Bolti Public Flipkart Quiz Answers Today

How To Play Kya Bolti Public Flipkart Quiz

1. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign In To The Flipkart App.

3. Search “Game Section In The App & Find Kya Bolti Public Quiz

4. There Will Be A Total Of 3 Questions

5. Answer All The Quiz Questions Correctly To Win Voucher Gifts.

Updating Time: 12.01 AM (Note- If You Not See The Answers )

Loot Of The Hour: 80% off Quick Update Offer join Telegram channel:-CLICK HERE👈👈

Kya Bolti Public Episode 48 answers- 27 October 2021

Episode 48 -Bollywood Masala

Q1: Have you ever gotten fired from a job?

Answer 1: (A) No

Q2: What percent of people have been victims of office politics?

Answer 2: (A) 80-90%

Q3: Which devar-bhabhi Bollywood jodi do you like?

Answer 3: (A) Anil Shridevi


S4 Episode 47 -Grocery: Online Ya Offline? 

Q1: How do you shop for your grocery

Answer 1: (A) Online Shopping

Q2: Do you play along quiz shows that air on tv

Answer 2: (A) Yes

Q3: What do people like more

Answer 3: (B) Palak Paneer


S4 Episode 46:Landline: Yes Or No?

Q1: Are you super superstitious about a black cat crossing your path?

Answer 1: (A) No

Q2: What percent of people remove their shoes before entering their house?

Answer 2: (A) 60-70

Q3: Do you still have a landline phone?

Answer 3: (B) No

Kya Bolti Public Episode 45 answers- 24 October 2021

Episode 45: Losing: Phone Ya Keys?

Q1: What are you most likely to lose?

Answer 1: (B) Keys

Q2: What percent of people can read Devanagari script?

Answer 2: (B) 70-80

Q3: Should the government make sanitary pads free of cost?

Answer 3: (A) Yes

Episode 44:  Schools Han Ya Nah!

Q1: How many times do you brush your teeth?

Answer 1: (B) Twice A Day

Q2: Should schools be fully opened for kids now?

Answer 2: (A) Yes

Q3: Can Indians cook international dishes?

Answer 3: (A) Yes

Kya Bolti Public Episode 43 answers- 22 October 2021

Episode 43 -Bachchan’s Ya Kapoor’s 

Q1: What would you rather see

Answer 1: (A) Your Own Future

Q2: How do you prefer sleeping

Answer 2: (A) On Your Back

Q3: Who would you rather go to dinner with

Answer 3: (B) The Kapoors

RealTime Deals:

Loot Of The Hour: 80% off Quick Update Offer join Telegram channel:-CLICK HERE👈👈

Kya Bolti Public Episode 42 answers- 21 October 2021

 Episode 42 -Garden Ya Balcony? 

Q1: What percent of people buy ayurvedic medicine?

Answer 1: (B) 40-50%

Q2: What is a must-have in your dream house?

Answer 2: (B) Balcony With A View

Q3: What do people prefer to give as a wedding gift?

Answer 3: (B) Cash

RealTime Deals:

Loot Of The Hour: 80% off Quick Update Offer join Telegram channel:-CLICK HERE👈👈

Kya Bolti Public Episode 41 answers- 20 October 2021

 Episode 41 – Proposal: Taj Ya Eiffel? 

Q1: Have you ever had a crush on your teacher?

Answer: (B) No

Q2: What percent of people can speak more than 3 languages?

Answer: (B) 50-60%

Q3: Which would be your dream proposal place?

Answer: (B) Eiffel Tower

Kya Bolti Public Episode 40 answers- 19 October 2021

Episode 40: Wedding: Grand Ya Simple?

Q1: Which situation will embarrass you more

Answer 1: (B) Continuous Hiccups

Q2: What percent of people hate karela

Answer 2: (A) 70-80%

Q3: What kind of wedding would you prefer having

Answer 3: (A) Big Fat Indian Wedding

Kya Bolti Public Episode 39 answers- 18 October 2021

Episode 39:Athlete Ya Cricketer?

Q1: Can you match your current signature with your first signature

Answer 1: (A) Yes

Q2: What would you rather be

Answer 2: (B) Cricketer

Q3: What percent of people prefer traveling solo?

Answer 3: (A) 70-80%

Kya Bolti Public Episode 38 answers- 17 October 2021

Episode 38:

Q1: Who is your favorite comedian?

Answer 1: (B) Kapil Sharma

Q2:Who is your all-time favorite Indian cricketer?

Answer 2: (B) MS Dhoni

Q3:Are you satisfied with your current monthly salary?

Answer 3: (B) No

Kya Bolti Public Episode 37 answers- 16 October 2021

Episode 37: Mountains Ya Beaches?

Q1: Do people pass on their gifts to others

Answer 1: (A) Yes

Q2: What is more likely to make you laugh

Answer 2: (A) Jokes

Q3: What percent of people would like to build a house in the mountains

Answer 3: (A) 40-50%

Kya Bolti Public Episode 36 answers- 15 October 2021

Episode 36:Horror Movies: Han Ya Nah?

Q1: Do people chew nails?

Answer 1: (A) Yes

Q2:Which kind of pizza do people prefer to eat?

Answer 2: (A) Margarita Pizza

Q3: What percent of people are not afraid to watch horror movies?

Answer 3: (A) 70-80%

Kya Bolti Public Episode 35 answers- 14 October 2021

Episode 35:Bollywood Ya Cricket

Q1: What percent of people hate taking selfies?

Answer 1: (A) 50-60%

Q2: Who do people find funnier?

Answer 2: (A) Zakir Khan

Q3: Is Cricket bigger than Bollywood in India?

Answer 3: (A) Yes

Kya Bolti Public Episode 34 answers- 13 October 2021

Episode 34: Love Ya Arrange Marriage

Q1: What percent of people like monsoon?

Answer 1: (A) 60-70%

Q2: Who is a bigger star?

Answer 2: (A) Kiara Adwani

Q3: What do people prefer?

Answer 3: (B) Love Marriage

Kya Bolti Public Episode 33 answers- 12 October 2021

Episode 33: WFH: Yes Or No

Q1: Do people prefer working from home

Answer 1: (B) Yes

Q2: Where do people prefer watching shows

Answer 2: (B) TV

Q3: What percent of people fake their age

Answer 3: (A) 70-80%

Kya Bolti Public Episode 32 answers- 11 October 2021

Episode 32: Swimming Ya Cycling

Q1: What exercise do people prefer?

Answer 1: (B) Cycling

Q2: What percent of people fast for spiritual reasons?

Answer 2: (B) 60-70 

Q3: Which Store are you likely to enter?

Answer 3: (A) All Items At 500

Kya Bolti Public Episode 31 answers- 10 October 2021

Episode 31: Sunrise Ya Sunset?

Q1: Which one do people prefer

Answer 1: (A) Sunrise

Q2: What percent of people believe that green tea can help you lose weight

Answer 2: (B) 70-80%

Q3: Do people put their shopping plans on hold to shop at a sale

Answer 3: (A) Option 1

Kya Bolti Public Episode 30 answers- 9 October 2021

Episode 30: Shopping Han Ya Nah..!

Q1: What does food taste better with

Answer 1: (A) Ghee

Q2: What percentage of people share their things with others

Answer 2: (A) 70-80%

Q3: Have people already shopped from the big billion days sale

Answer 3: (A) Yes

Table of Contents

Leave a Comment