KBC offline quiz answers today Hindi 17 December 2021

KBC offline quiz answers today Hindi 17 December 2021. Kaun Banega Crorepati: A Thai TV series adapted from Hindi. Is there a Bollywood movie on how you can make billions through business? Franchises. The series was produced by Amitabh Bachchan since its beginning but only a third season was presented by Shah Rukh Khan & Co. Since 2010, the series has aired on Sony entertainment television and was produced for the first season in Season 1 through Season 2010. Since season 8 2013 the highest prizes have reached seven billion Krones for this season.

KBC offline quiz answers today, KBC offline quiz answers, KBC offline quiz, KBC quiz today, KBC quiz, today KBC offline quiz answers, KBC offline quiz today, today KBC daily offline quiz answer, KBC offline quiz answer, the daily offline quiz answer, today offline quiz answers,#kbc today offline quiz answers, today Hindi KBC offline quiz answers, KBC offline quiz answer today, KBC offline quiz answers today 17 December, today daily offline quiz answer

How To Play KBC Offline Quiz? | KBC Offline Quiz कैसे खेलें? 

Here are some easy steps to play KBC Offline Quiz, by following this you can take part in KBC Offline Quiz.

  • First download the Sony Live app from the Play Store. This app is also available in the App Store for iPhone.
  • After installing the Sony Live app, open it.
  • After opening, select your gender, and enter your date of birth and then proceed.
  • Next, sign up with your mobile number or your Google Account or Social Account.
  • After that Sony Live homepage will come in front of you, if you scroll down a little you will see the play along section.
  • Then again you need to sign up for KBC Play Along.
  • There are two options for playing your quiz, KBC Play Along Gold or KBC Play Along Regular. You can participate in KBC Play Along Gold only if you have a Sony Live subscription, which is more likely to win a prize. Otherwise click on Play Along Regular.
  • Then select the language and click on the 24 * 7 quiz.
  • Here is the answer to KBC Offline Quiz today 19th October 2021.

KBC Offline Quiz Answers Details

Quiz NameKBC Offline Quiz Answers Today KBC 24×7 Quiz Answers Today
Quiz Start Time10:00 AM (Mon-Fri)
Winner PrizeRs. 1,00,000
Quiz Duration30 Seconds Per Questions

join Telegram channel:-CLICK HERE👈👈


KBC offline quiz answers today Hindi 17 December 2021

KBC offline quiz answers today Hindi 17 December 2021

join Telegram channel:-CLICK HERE👈👈

Refresh the page if you do not see the answers

Q1) The cabin in which pilots of a plane sit is called as?

Answer: Cockpit

Q2) What is ‘Ghee’?

Answer: A type of clarified butter

Q3) India’s biggest Kidney Dialysis Hospital has been inaugurated at which place in Delhi?

Answer: Balasahib Gurudwara

Q4) In which city is the headquarters of the International Ice Hockey Federation based?

Answer: Zurich, Switzerland

Q5) Which probe of NASA orbiting Jupiter has found that the planet’s Great Red Spot is deeper than scientists had previously thought?

Answer: Juno

Q6) In which type of economy, all productive resources are owned and controlled by the government?

Answer: Socialist

Q7) Who amongst the following is the author of the book ‘Katha Kaho Urvashi’?

Answer: Dalip Kaur Tiwana

Q8) Which one is the unique weapon of Lord Shri Krishna?

Answer: Sudarshana Chakra

Q9) What is a dish that has rice and coconut as the main ingredients?

Answer: Coconut Rice

Q10) Among the following, which food contains Vitamin D?

Answer: All of the above


Leave a Comment