KBC Offline Quiz Answers Today 26 November

KBC Offline Quiz Answers Today. KBC Offline Quiz Answer Today: KBC Offline Quiz Answer 26 November 2021 is given in this post. Nowadays KBC offline quiz is becoming very popular among people. You must have heard of Kaun Banega Millionaire (KBC). Season 13 of the KBC program started with Amitabh Bachchan G and nowadays many are playing its offline quiz through the Sony Live app. This quiz answers 10 questions every day that you can earn millions. So today in this post we are going to tell you about the 25 November 2021 KBC Offline Quiz Answer. Participate in these KBC offline quiz answers and win millions of prizes.

KBC Offline Quiz Answers Today 26 November

KBC Offline Quiz Answers Today: 26 November 2021 Kaun Banega Crorepati

join Telegram channel:-CLICK HERE👈👈

KBC Offline Quiz Answers Today: 26 November 2021 Kaun Banega Crorepati

join Telegram channel:-CLICK HERE👈👈

Q1) Which Brazilian footballer played in the Indian Football League 2002?

Answer: Jose Ramirez Barreto

Q2) The ‘Scorched earth’ policy in Java was followed by whom?

Answer: Dutch

Q3) Any lost or abandoned fishing gear that continues to trap and kill marine life is known as?

Answer: Ghost Fishing

Q4) Who is the author of the famous statement, “That Government is the best which governs least”?

Answer: Henry David Thoreau

Q5) In which year did the Chernoby, Nuclear accident take place?

Answer: 1986

Q6) National Stock Exchange (NSE) has acquired a percentage equity stake in the Indian Gas Exchange (IGX).

Answer: 26%

Q7) Which of the following actor has won the lifetime achievement award at the 2018 ‘Political and Public Life Awards’ in UK?

Answer: Shatrugan Sinha

Q8) A biological process by which an animal physically develops after birth or hatching is known as?

Answer: Metamorphosis

Q9) Who is the first Indian woman in the world to swim across the seven important seas?

Answer: Bula Chaudhary

Q10) The Gayatri Mantra is in which of the following Vedas?

Answer: Rig Veda

KBC Offline Quiz Answers Details

Quiz NameKBC Offline Quiz Answers Today KBC 24×7 Quiz Answers Today
Quiz Start Time10:00 AM (Mon-Fri)
Winner PrizeRs. 1,00,000
Quiz Duration30 Seconds Per Questions

How To Play KBC Offline Quiz? | KBC Offline Quiz कैसे खेलें? 

Here are some easy steps to play KBC Offline Quiz, by following this you can take part in KBC Offline Quiz.

  • First download the Sony Live app from the Play Store. This app is also available in the App Store for iPhone.
  • After installing the Sony Live app, open it.
  • After opening, select your gender, and enter your date of birth and then proceed.
  • Next, sign up with your mobile number or your Google Account or Social Account.
  • After that Sony Live homepage will come in front of you, if you scroll down a little you will see the play along section.
  • Then again you need to sign up for KBC Play Along.
  • There are two options for playing your quiz, KBC Play Along Gold or KBC Play Along Regular. You can participate in KBC Play Along Gold only if you have a Sony Live subscription, which is more likely to win a prize. Otherwise click on Play Along Regular.
  • Then select the language and click on the 24 * 7 quiz.
  • Here is the answer to KBC Offline Quiz today 19th October 2021.

Leave a Comment