Fantastic Quiz Flipkart Answers Today Bollywood 27 January 2022

Fantastic Quiz Flipkart Answers Today Bollywood 27 January 2022.

Flipkart’s Frantic Quiz features quiz answers that suit all fans of Indian Bollywood Cricket and History.

Methods of the quiz are also unique from the way it is viewed when asking questions and not from standard FlipKart video questions asked.


Join Quickly on Telegram Channel

This image has an empty alt attribute; its file name is AVvXsEjUuxrsDRmSHS0nqiTquZCuRP-geNBJa4bYwqzSTSx4bnkfQsO58Zuoh7kJ3LuwD6ahNpv74xbYg1c1uhXb0XcdRcN0mdtrQjEBRZNIkW1p8egfQLVp1JQ5Q-IVOx4LNtVhWmYAGRQs5CJBYs1CiBFd2YDxOsCir1BNqgdpkpX2CsXLM_tmI_Szz5v2nw=s447
This image has an empty alt attribute; its file name is AVvXsEjzEf6YXSbAGBfoL2JbzTb9JwdBB_acr5-J5gQ3aphzaUxL1NOGt4mPA5CU9O9HP_30ks16JUHmzU6AYhvSCWxZMh-hsdG3xgr7MVqTj7W9r_caU7FxhXABkn0iWVWgQ7IuEJ_faGWZFxVnQqjktGGX44P9e5mhpgck18vC_hBgefvJCER2si_HoK5pUg=s320
This image has an empty alt attribute; its file name is AVvXsEjnChiU_Dd5USmsyt3aLDARLsXyZVafcFcdpUHBNRLkXpuyAkB7RvLG9TpdoR0aD2E4EvsySFu8143PA3L4YeCCnU6ldr3zPHbQlsJKsshtjqFigMu_lTqpmUNYq_NMN9Dt1IE1KY3VsiJmZoKt-4AEm26OVfXTNZ1YkdtMRLhMcixIftxVEzt0j2HA4Q=s320

The 8 choices of selection available will be updated periodically with new quiz questions for every item. It’s an interesting approach to quizzes and the quizzes are relatively different than normal quizzes like Video Quizzes and other quizzes focused on games and previous events. The website has a quiz featuring 8 categories. Fun-filled Quora. Please visit Flipkart to read more about the new category at [link].


How do I play Fantastic Quiz Flipkart Answers Today Bollywood?

  • All the participants must download the Flipkart mobile app.
  • The app is available on both the Apple Store and the Google Play Store.
  • Install the app and login using your existing account or create a new account.
  • Once signed in, click on the search bar and look for Funzone.
  • Click on the first result and scroll down to the “Games in focus” section.
  • You should see a banner for Fantastic Quiz Flipkart Answers Today Bollywood.
  • Click on the banner and answer all the questions correctly.
  • The last screen will confirm that you have entered the lucky draw.

join Telegram channel:-CLICK HERE👈👈 Refresh All Quiz Answer

Bollywood Funtastic Quiz Answers Today

1) Which of these films is based on a real hockey player?

Answer = Soorma

2) Who won the Filmfare Lifetime Achievement Award in 2021?

Answer = Irrfan Khan

3) The character Bhiku Mhatre is in which movie?

Answer = Satya

4) Who played Saba Taliyar Khan in Ae Dil Hai Mushkil?

Answer = Aishwarya Rai Bachchan

5) Who among these is not in the movie Welcome?

Answer = Sanjay Dutt

6) Who is the director of the Munna Bhai series?

Answer = Raj Kumar Hirani

7) Which of these movies does not star Govinda?

Answer = Hero No.1

8) What is the name of the alien in Koi Mil Gaya?

Answer = Jadoo

9) Which of these directors is Gauri Shinde married to?

Answer = R Balki

10) In which movie does Alice Patten star as Sue McKinley?

Answer = Rang De Basanti

11) Who played the double role of Seeta and Geeta in the movie?

Answer = Hema Malini

12) Which of these is a song from Hum Saath-Saath Hain?

Answer = ABCDEF

13) Which was the first Indian film to be nominated at Oscars?

Answer = Mother India

14) Who among these is not in Yeh Jawaani Hai Deewani?

Answer = Anushka Sharma

15) Who is acting as Kapil Dev in the 2021 movie 83?

Answer = Ranveer Singh

16) Abhishek Bacchan played a conman in which film?

Answer = Bluffmaster

17)According to a Dabangg song, who became Badnaam?

Answer = Munni

18) Who played the role of Amar in Amar Akbar Anthony?

Answer = Rishi Kapoor

19) Which family goes on a trip in Dil Dhadakne Do?

Answer = Mehra

20) Which movie was India’s official entry for 2019 Oscars?

Answer = Gully Boy

21) The Surgical Strike’ is the tagline of which 2019 movie?

Answer = Uri

22) The character “The Undertaker” appears in which film?

Answer = Khiladiyon ka Khiladi

23) Parineeti Chopra plays which athlete in her 2021 biopic?

Answer = Saina Nehwal

24) Which of these movies doesn’t have both Sunny & Bobby Deol?

Answer = Yamla Pagla Deewana

25) Aparshakti is the name of which actor’s brother?

Answer = Ayushmann Khurrana

26) Who is Tusshar Kapoor’s popular elder sister?

Answer = Ekta Kapoor

27) Which of these actors is not in the movie Housefull?

Answer = Kareena Kapoor

28) What is the name of Karan Johar’s production house?

Answer = Dharma Productions

29) Who did not play himself in Om Shanti Om?

Answer = Sanjay Dutt

30) Who played Kancha Cheena in the 2012 movie Agneepath?

Answer = Sanjay Dutt

31) Which actor played Lucky in the movie Oye Lucky! Lucky Oye?

Answer = Abhay Deol

Fantastic Quiz Flipkart Answers Today Bollywood Details:

Quiz  Name:Fantastic Quiz Flipkart Answers Today Bollywood
Quiz prizes:gems, vouchers, and prizes
Available:Flipkart games
Based:General Knowledge
Date and time:Every day from 12:00 to 11:59 p.m.
Winner announcement: Immediately

Is the answer to the Fantastic Quiz Flipkart Answers Today Bollywood?

Fantastic Quiz Flipkart Answers Today Bollywood is an app-only quiz competition from Flipkart. By participating in the Fantastic Quiz Flipkart Answers Today Bollywood you will have a chance to win gems, vouchers, and More prizes.Fantastic quiz Flipkart Answers Today Bollywood Cricket

Leave a Comment