Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 27 October 2021

Fake Or Not Fake Flipkart Quiz answers Today 27 October 2021 – Today Flipkart fake or not fake is a very trending topic and people are searching for the right fake or not Flipkart answers for 27 October 2021.

Shikshaaskanswer is a very famous blog to provides quick and accurate answers. fake or not fake all episodes answers and want details of the prize? Let’s go. Quiz answers have just been updated.

You can submit the correct answer given below.

Fake or not fake The Flipkart quiz is a fact-based game show where the host gave viewers 2 options to vote where viewers can answer no fake or fake.

The Flipkart video presents the game of truth not fake or counterfeit and the daily competition is now live.

You can play fake or not Flipkart answers all episode and win guaranteed prizes Win If you are looking for quick and correct answers then here are all 5 correct answers to the quiz.


Fake Or Not Fake Flipkart Quiz answers Today 25 October 2021 Quiz details

Name:Fake Or Not Fake
Episode No:  –319
Prizes: –   Super coins
Question-based: – General knowledge
Directed by: –Flipkart App
Date and time: – Every morning from 12.00 to 11.59
Fake Or Not Fake Flipkart Quiz answers Today

How to play Fake Or Not Fake Flipkart Quiz answers

1 ..   Download the Flipkart app from  Google Play Store or  Apple Store.

2.  Open the Flipkart app and sign in.

3. “Search the games section in the app and answer the quiz, not the fake answer

5. There will be 3 questions in total

5. Answer all quiz questions correctly in Win Gifts.

Updating Time: 12.01 AM (Note- If You Not See The Answers )

join Telegram channel:-CLICK HERE👈👈


Fake Or Not Fake Episode 319 Answers- 27 October 2021

Episode 319 – Cloud Of Ground

Q1: There are 2000 thunderstorms on earth every minute

Answer 1: Not Fake

Q2: Chak de India story was inspired by the Indian women Asian cup 2004 victory

Answer 2: Fake

Q3: Rain contains vitamin b12

Answer 3: Not Fake


Episode 318 – Cinderella Pumpkins

Q1: The word pumpkin showed up for the first time in the fairy tale cinderella

Answer 1: Not Fake

Q2: At birth a baby blue whale weighs as much as its mother tongue

Answer 2: Not Fake

Q3: Kapil Dev has acted in the movie mujhse shaadi karoge

Answer 3: Not Fake


Episode 317 – Bhangra Boy

Q1: The brighter the star the shorter its lifespan

Answer 1: Not Fake

Q2: Eating garlic before sleeping will help keep mosquitoes away

Answer 2: Fake

Q3: The Indian football team was nicknamed ‘Bhangra Boys’

Answer 3: Not Fake

Fake Or Not Fake Episode 316 answers- 24 October 2021

Episode 316 -Festival De Cannes

Q1: Grasshoppers have ears on their stomachs.

Answer 1: Not Fake

Q2: Cannes Film Festival happens annually in Milan.

Answer 2: Fake

Q3: Radio was invented before the telephone.

Answer 3: Fake

Episode 315 -Darling Prabas

Q1: Venus is the only planet to spin clockwise

Answer 1: Not Fake

Q2: Prabhas made a cameo appearance in a Bollywood film?

Answer 2: Not Fake

Q3: Camels store water in their blood vessels

Answer 3:Not Fake

Fake Or Not Fake Episode 314 answers- 22 October 2021

Episode 314 -Shahenshah

Q1: Owls cannot move their eyeballs.

Answer 1: Not Fake

Q2: The original story of Shahenshah was written by Jaya Bachchan

Answer 2: Not Fake

Q3: The first credit card in India was issued in the year 2000.

Answer 3: Fake

RealTime Deals:

Loot Of The Hour: 80% off Quick Update Offer join Telegram channel:-CLICK HERE👈👈

Fake Or Not Fake Episode 313 answers- 21 October 2021

Episode 313 -Dengue Vs Human

Q1: You can only catch dengue once in a lifetime?

Answer 1:Fake 

Q2: A human produces enough saliva throughout their life to fill two swimming pools

Answer 2: Not Fake 

Q3: The state of Hawaii moves closer to Alaska every year

Answer 3: Not Fake 

Fake Or Not Fake Episode 312 answers- 20 October 2021

Episode 312 – Is Unicorn Even Real?

Q1: Your stomach is about the same size as your fist.

Answer: Fake 

Q2: Dump/Floater and Wipe are terms used in Basketball.

Answer: Fake 

Q3: Unicorn is the national animal of Indonesia.

Answer: Fake 

Fake Or Not Fake Episode 311 answers- 19 October 2021

Episode 311 – Sanskrit’s Adikavi 

Q1: India won a bronze at the asian tt championship

Answer 1:Not Fake 

Q2: Mont Blanc is the highest peak in the alps

Answer 2: Not Fake 

Q3: Maharishi Valmiki had drafted the first-ever Sanskrit shloka

Answer 3: Not Fake

Fake Or Not Fake Episode 310 answers- 18 October 2021

Episode 310 – Speed Breaker 

Q1: India first McDonald outlet opened in 1996

Answer 1: Not Fake 

Q2: Cranberries don’t actually grow underwater

Answer 2: Not Fake 

Q3: Qwerty keyboard was designed to slow down the typing speed

Answer 3: Not Fake 

Fake Or Not Fake Episode 309 answers- 17 October 2021

Episode 309 – Moonbow Ya Rainbow?

Q1: Praful Patel has been sworn in as the new chief minister of Gujarat.

Answer 1: Fake 

Q2:  A’moonbow’ is a rainbow.

Answer 2: Not Fake 

Q3: Bears hibernate in the winter.

Answer 3: Fake

Fake Or Not Fake Episode 308 answers- 16 October 2021

Q1: Asian games in India were last held in 1992

Answer 1: Not Fake 

Q2:One quarter of all your bones are located in your feet

Answer 2: Not Fake 

Q3:Bees can only sting once

Answer 3:  Fake 

Fake Or Not Fake Episode 307 answers- 15 October 2021

Episode 307 – Indian In Formula 1?

Q1: Baklava’ is an Afghan dessert.

Answer 1:  Fake 

Q2: Narain Karthikeyan was the first Formula One driver from India.

Answer 2: Not Fake 

Q3: ‘GIF’ stands for Graphics Image Feature.

Answer 3: Fake 

Fake Or Not Fake Episode 306 answers- 14 October 2021

Episode 306 – The King Of Mangoes

Q1: Alphonso mango was introduced in India by a Portuguese Viceroy.

Answer 1: Not Fake 

Q2: APJ Abdul Kalam and M.F Hussain were born on the same day.

Answer 2: Fake 

Q3: Mohun Bagan A.C is the oldest football club in India.

Answer 3: Not Fake 

Fake Or Not Fake Episode 305 answers- 13 October 2021

Episode 305 – Sarod Samrat

Q1: Ustad Amjad Ali Khan is an Indian classical sitar player.

Answer 1: Fake

Q2: The study of fruits is called Pomology.

Answer 2: Not Fake 

Q3: The term ‘Penalty Stroke’ is not associated with Football.

Answer 3: Not Fake

Fake Or Not Fake Episode 304 answers- 12 October 2021

Episode 304 – Laung Lata

Q1: ‘Alam Ara’ is the first color film produced in India.

Answer 1: Fake

Q2: Clove is obtained from the flower bud.

Answer 2: Not Fake

Q3: Ulcers are caused by spicy food.

Answer 3: Fake

Fake Or Not Fake Episode 303 answers- 11 October 2021

Episode 303 – Banarasi Paan 

Q1: The iconic song paan Banaras Wala was not written for the film don

Answer 1: Not Fake

Q2: Naomi Osaka is one of the top-ranked tennis players at the moment

Answer 2: Not Fake 

Q3: Snakes shed their skin a few times a year

Answer 3: Not Fake 

Fake Or Not Fake Episode 302 answers- 10 October 2021

Episode 302 -Big B-Rekha Jodi

Q1: Abhinav Bindra won the first Olympic gold medal for India in an individual event

Answer 1: Not Fake 

Q2: Rekha has done nine films with Amitabh Bachchan.

Answer 2: Not Fake 

Q3: The tongue of a giraffe is purple in color.

Answer 3: Not Fake 

Fake Or Not Fake Episode 301 answers- 9 October 2021

Episode 301 – Aakhri Pasta 

Q1: The term beamer is associated with football

Answer 1: Fake

Q2: A dog sweats through its paws

Answer 2: Not Fake 

Q3: A brand has named their product after Chunky Pandey movie character

Answer 3: Not Fake

Fake Or Not Fake Episode 300 answers- 8 October 2021

Episode 300 – Hat-Trick Hero Messy

Q1: Indian air force hat-trick Hero Messiquarters is located in Mumbai

Answer: Fake

Q2: Lionel Messi scored a hat trick to overtake people as a top international scorer

Answer: Not Fake

Q3: Chhau dance enacts episodes from Mahabharata and Ramayana

Answer: Not Fake

Fake Or Not Fake Episode 299 answers- 7 October 2021

Episode 299 -Helicopter To Mentor

Q1: Tansen’s real name was Ramtanu Pandey.

Answer 1: Not Fake

Q2: MS Dhoni has been named as team India’s mentor for the T20 World Cup.

Answer 2: Not Fake

Q3: Biopsy test helps in diagnosis of cancer.

Answer 3: Not Fake

Fake Or Not Fake Episode 298 answers- 6 October 2021

Episode 298 – Rocky Nora

Q1: Nora Fatehi made her Bollywood debut with the film ‘Rocky Handsome’.

Answer 1: Fake

Q2: The most venomous animal on Earth is a snail.

Answer 2: Not Fake

Q3: Serena Williams won the women’s singles final at us open 2021.

Answer 3: Fake

Fake Or Not Fake Episode 297 answers- 5 October 2021

Episode 297 – Queen Of Indipop 

Q1: Asha Bhosle is the first Indian singer to be nominated for the grammy award

Answer 1: Not Fake

Q2: Virat Kohli to step down as India T20 captain after the world cup

Answer 2: Not Fake

Q3: Daman and Diu is the smallest union territory

Answer 3: Fake

Fake Or Not Fake Episode 296 answers- 4 October 2021

Episode 296 – Dilade Burj Khalifa 

Q1: Exercise bright star is a multinational military exercise held in India?

Answer 1: Fake

Q2: The tallest building in the world is located in Dubai

Answer 2: Not Fake

Q3: More than 5 actors have played the role of James bond

Answer 3: Not Fake

Fake Or Not Fake Episode 295 answers- 3 October 2021

Episode 295 – Mu Covid?

Q1: MU variant of the coronavirus was first identified in china

Answer 1: Fake

Q2: Disha Patani has worked as a child artist in a Telugu film

Answer 2: Fake

Q3: Elephant tusks do not grow back

Answer 3: Not Fake

Fake Or Not Fake Episode 294 answers- 2 October 2021

Episode 294 -Haryanvi Ali Khan

Q1: Saif Ali Khan’s ancestral home Pataudi palace is located in Haryana.

Answer 1: Not Fake

Q2: Elon musk went to space in 2021

Answer 2: Fake

Q3: Jhinga is scientifically not classified as fish

Answer 3: Not Fake

Fake Or Not Fake Episode 293 answers- 1 October 2021

Episode 293 -Life Of Butterfly

Q1: A caterpillar can turn into a butterfly.

Answer 1: Not Fake

Q2: Famous Hindi author Munshi Premchand’s real name is Dhanpat Rai.

Answer 2: Not Fake

Q3: Entomology is the science that studies animals.

Answer 3: Fake 

Fake Or Not Fake Episode 292 answers- 30 September 2021

Episode 292 -Saifeena Ke 3

Q1: Karenna Kapoor khan and saif Ali khan have worked together in more than 3 films

Answer 1: Not Fake

Q2: Nipah virus is transmitted from mosquitos

Answer 2: Fake

Q3: Avani Lekhara is the first Indian woman to win two medals in the Paralympics

Answer 3: Not Fake

Fake Or Not Fake Episode 291 answers- 29 September 2021

Episode 291 -Bollywood’s Khiladi

Q1: The ‘Border-Gavaskar Trophy’ test cricket series is played between India & Australia.

Answer 1: Not Fake

Q2: Nirmala Sitharaman is India’s first woman finance minister.

Answer 2: Fake

Q3: Akshay Kumar has worked in 8 films with the title ‘Khiladi’ in it.

Answer 3: Not Fake

Related Posts:

Khel Paheliyon Ka Flipkart Quiz Answers Today

Beat The Genius Flipkart Quiz Answers Today

Fake Or Not Fake Flipkart Quiz answers Today

Prize Wali Paathshala Flipkart Quiz answers Today

Daily Trivia Quiz Flipkart Answers Today

Dum Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today

Current live quiz on Flipkart

  1. flipkart quiz answers today
  2. gk badhega prize jeeta answer
  3. gk badhega flipkart answers today
  4. gk badhega prize jeeta answers today
  5. gk badhega prize jitega answer today
  6. gk badhega prize jitega today answer
  7. amazon daily quiz
  8. flipkart answers today
  9. flipkart quiz
  10. flipkart today answer

Table of Contents

Leave a Comment