Divya Bhaskar Quiz Answers Today

Divya Bhaskar Quiz Answers Today 4 May 2022 are updated. Play Divya Bhaskar Gujarati Knowledge App Quiz and win scratch cards every day.

Divya Bhaskar Quiz Answers Today 4 May 2022 Dainik Bhaskar App Quiz Answers Today को अपडेट कर दिया गया है।

Divya Bhaskar Quiz Answers Today 17 February 2022

Divya Bhaskar Quiz Answer Today | Divya Bhaskar Quiz Answers: In this quiz post, I told you about a new quiz contest of Divya Bhaskar. Check out to win rewards every day!

Divya Bhaskar Quiz Answers Today 4 May 2022

Divya Bhaskar App Quiz Today’s Answers: Gujarati Quiz

telegram

4 May 2022 Updated… 8.00 PM

result coming soon

Divya Bhaskar Quiz Answers Today 3 May 2022

Q1. AnswerWho was appointed as the Chief Electoral Officer of Gujarat? Is it

Answer: Option B

Q2. Saturn will return to which zodiac sign on January 17, 2023?

Answer: Option B

Q3. In which film was actress Disha Patni last seen?

Answer: Option C

Q4. How many megawatts of electricity is lacking in Punjab? Is it

Answer: Option C

Q5. Veteran BJP leader AK Patel contested Lok Sabha elections from which seat in 1984?

Answer: Option D

Q6. Which Bollywood film has been signed by Priyanka Chopra based on a road trip?

Answer: Option D

Q7. Joe Root relinquished the captaincy after England’s 1-0 defeat in the Test series against which team?

Answer: Option A

Q8. What is the name of Rishabh Pant’s girlfriend?

Answer: Option B

Q9. What is the name of the Congress leader who lost the election from Sambhal seat in 2014?

Answer: Option D

Q10. What is the name of the President of Belarus?

Answer: Option A


Play the quiz and win total prizes of up to ₹100,000! New Quiz is updated every day, so play quiz daily and win Paytm cash daily.

Dainik Bhaskar app quiz questions are generally based on general knowledge. You will get only 1 minute and 60 seconds to complete the quiz.

Every day new Divya Bhaskar general knowledge quiz comes up on the app at 8 pm in the evening with basic, news-based, and very simple questions.

For each question, you will be provided with a hint. You can have a look at all the hints given so that you can correctly attempt all the quiz questions.

Invite your friends to the Divya Bhaskar app and earn free Paytm cash for each successful referral. Download the app, signup, play a quiz and earn Paytm cash.

Divya Bhaskar Quiz Answers Today are updated. Play Divya Bhaskar Gujarati Knowledge App Quiz and win scratch cards every day. today Divya Bhaskar quiz answers.

Divya Bhaskar app quiz questions are generally based on general knowledge. You will get only 1 minute and 60 seconds to complete the quiz. Every day new Divya.

Divya Bhaskar Quiz Answers Today Divya Bhaskar App Quiz Answers Today को अपडेट कर दिया गया है।

Answer all the Quiz questions correctly to enter the lucky draw. Divya Bhaskar Quiz Today Details: This contest is started Today at 8:00 pm.

हम यहाँ पर आपके साथ Divya Bhaskar Daily Quiz Answers Today हर दिन शेयर करते हैं, जिससे आप सही .

How To Play Divya Bhaskar App Quiz?

  1. Download the Dainik Bhaskar app from the link given below. Click Here
  2. Open the app then Sign-up or login into the app using your mobile number.
  3. Click on the profile icon given at the top right corner of the homepage.
  4. You will see the “क्विज खेलें और जीतें” option, Click on it & play the quiz.
  5. All correct answers are given below.

Rules Of Divya Bhaskar Knowledge Quiz

  • You will have 2:30 minutes to complete the quiz.
  • You can answer each question only once.
  • You will get the scratch card only if all your answers are correct.

So, Play the Divya Bhaskar Quiz Answers Today contest and enter all answers right, and get a chance to win worth Rs. 1,00,000.

Play the quiz and win total prizes of up to ₹100,000! New Quiz is updated every day, so play quiz daily and win Paytm cash daily. Divya Bhaskar app quiz answers today. Today Divya Bhaskar Quiz Answers

Divya Bhaskar app quiz questions are generally based on general knowledge. You will get only 1 minute and 60 seconds to complete the quiz. Divya Bhaskar quiz answers today live. Divya Bhaskar App Quiz Answers Today.

Today we will say about the Divya Dainik Bhaskar Knowledge Series Quiz of Dainik Bhaskar quiz also known as DB Quiz.

दैनिक भास्कर डेली क्विज के माध्यम से आप भी इसमें भाग लेकर आकर्षक इनाम जीत सकते हैं.

Divya Bhaskar Quiz Answers Today. You have only 2 minutes and 30 seconds to answer all the questions in the quiz. Divya Bhaskar Quiz कैसे खेलें? | How to Play Divya Bhaskar Daily Quiz Online.

Today Divya Bhaskar Quiz Answers Right Answer. हम यहाँ पर आपके साथ Divya Bhaskar Daily Quiz Answers Today हर दिन शेयर करते हैं, जिससे आप सही.

Play Divya Bhaskar Knowledge App Quiz and win scratch cards every day. this page is update all answers at 8 pm daily. दैनिक भास्कर.

Dainik Bhaskar Quiz Answers Today are updated. Play Divya Bhaskar Knowledge App Quiz and win scratch cards every day.

दैनिक भास्कर प्रश्नोत्तरी कैसे खेले ? How to play Divya Bhaskar Daily Quiz.

Divya Bhaskar ePaper: Read Latest Hindi Newspaper online. पढ़ें देश के प्रतिष्ठित अख़बार दैनिक भास्कर की आज की .

the quiz contest language is Hindi & all questions asked are in Hindi. this page is update all answers at 8 pm daily. दैनिक भास्कर.

So, Play the Divya Bhaskar Quiz Answers Today contest and enter all answers right, and get a chance to win worth Rs. 1,00,000.

Dainik Bhaskar Quiz Answers Today live: Divya Bhaskar App Daily Quiz Answers Today को आज अपडेट कर दिया है आप.

Divya Bhaskar app quiz answers today दैनिक भास्कर ऐप क्विज. Dainik Bhaskar Quiz Answers Today.

Dainik Bhaskar Quiz Answer Today Live: – Just 8:00 P.M; Divya Bhaskar Quiz Today Details:

Divya Bhaskar Quiz Answer Today is updated. Play Dainik Bhaskar Quiz and win daily scratch cards of Rs 100.

आज के आर्टिकल में जानेंगे Dainik Bhaskar Today Quiz Answers के बारे में. मुफ्त में पैसे कमाने .

यहां आपको Updated Dainik Bhaskar Quiz Answers Today मिलता रहेगा। Dainik Bhaskar App Quiz Answer Today – ऑनलाइन .

this page is update all answers at 8 pm daily. दैनिक भास्कर क्विज टुडे हिंदी: दैनिक भास्कर ने नया ..

Dainik Bhaskar Quiz Answers Today को देखने के लिए आपको Daily दैनिक भास्कर क्विज को खेलना होता है इसलिए .

Today’s Dainik Bhaskar Quiz Answers will show at 8 pm. You can get today’s Dainik Bhaskar App Quiz Answers Today by clicking.

Play Dainik Bhaskar Knowledge App Quiz and win scratch cards every day. this page is update all answers at 8 pm daily. दैनिक भास्कर.


Divya Bhaskar Quiz में किस तरह के Questions पूछे जाते हैं?

Divya Bhaskar Quiz एक Knowledge Based Quiz है, इसमें आपसे General Knowledge से सम्बंधित प्रश्न पूछे जाते हैं. इसमें आपसे कुल 10 प्रश्न पूछे जाते हैं जिसके लिए आपको 3 Options दिए जाते हैं, उनमें से आपको एक सही Options का चयन करना होता है. कुल 10 प्रश्नों के जवाब के लिए आपके पास मात्र 2 मिनट 30 सेकंड्स का समय होता है.

क्या Divya Bhaskar Quiz प्रतिदिन खेले जाते हैं?

जी हाँ! Divya Bhaskar Online Quiz प्रतिदिन खेले जाते हैं. प्रतिदिन विजेता का इनाम 1 लाख रुपये तक के होते हैं. आप भी इस Quiz में भाग लेकर ढेर सारे इनाम जीत सकते हैं.

Divya Bhaskar Quiz Answers Today कहाँ मिलेगा?

आपको इस वेबसाइट पर प्रतिदिन Divya Bhaskar Quiz Answer Today मिलेगा. आप इस Answer को देखकर Quiz में भाग लेकर ढेरो पैसे जीत सकते हैं.



5 thoughts on “Divya Bhaskar Quiz Answers Today”

Leave a Comment