Dainik Bhaskar Silver Jubilee Quiz 17 January 2022, Silver Jubilee Quiz Dainik Bhaskar

Dainik Bhaskar Silver Jubilee Quiz 17 January 2022. Silver Jubilee Quiz Dainik Bhaskar. दैनिक भास्कर सिल्वर जुबली क्विज आंसर. Silver Jubilee Quiz Dainik Bhaskar. Dainik Bhaskar Silver Jubilee Quiz No.28 Answers Today (17 January 2022) Win Exciting Prizes

The Dainik Bhaskar Silver Jubilee Question 28 Answers Now: 17 January 2022.

Now The Dainik Bhaskar Paper Has Celebrated Its 25th Anniversary In Rajasthan.

Dainik Bhaskar’s Paper Created An Exclusive Contest With Only The Rajasthan State Readers.

Play This Quiz And Earn Free Cash Prizes For A Silver Jubilee Of D Ainik Bhaktkar. Please Play “.

Participate In The Dainik Bhaskar Silver Jubilee Rajasthan Quiz And Get A Chance To Win A 10-Gram Silver Coin.

Dainik Bhaskar Silver Jubilee Quiz 17 January 2022

Join Quickly On Telegram Channel

This image has an empty alt attribute; its file name is AVvXsEjUuxrsDRmSHS0nqiTquZCuRP-geNBJa4bYwqzSTSx4bnkfQsO58Zuoh7kJ3LuwD6ahNpv74xbYg1c1uhXb0XcdRcN0mdtrQjEBRZNIkW1p8egfQLVp1JQ5Q-IVOx4LNtVhWmYAGRQs5CJBYs1CiBFd2YDxOsCir1BNqgdpkpX2CsXLM_tmI_Szz5v2nw=s447
This image has an empty alt attribute; its file name is AVvXsEjzEf6YXSbAGBfoL2JbzTb9JwdBB_acr5-J5gQ3aphzaUxL1NOGt4mPA5CU9O9HP_30ks16JUHmzU6AYhvSCWxZMh-hsdG3xgr7MVqTj7W9r_caU7FxhXABkn0iWVWgQ7IuEJ_faGWZFxVnQqjktGGX44P9e5mhpgck18vC_hBgefvJCER2si_HoK5pUg=s320
This image has an empty alt attribute; its file name is AVvXsEjnChiU_Dd5USmsyt3aLDARLsXyZVafcFcdpUHBNRLkXpuyAkB7RvLG9TpdoR0aD2E4EvsySFu8143PA3L4YeCCnU6ldr3zPHbQlsJKsshtjqFigMu_lTqpmUNYq_NMN9Dt1IE1KY3VsiJmZoKt-4AEm26OVfXTNZ1YkdtMRLhMcixIftxVEzt0j2HA4Q=s320

How To Play Dainik Bhaskar Silver Jubilee Quiz?

1) To Take Part In This Quiz First, Give A Missed Call To 9190000097.

Note: The Quiz Is Valid Only For The Participants Of Rajasthan

2) You Will Receive A Message On Your Mobile Number With Having The Link.

3) Open The Link And Enter Your Name, City, And Quiz Answers.

4) Enter Your Mobile Number And Tap On Send OTP. Enter The OTP & Verify.

5) Winners Are Announced On The Next Day On The Front Page Of The Newspaper.

Note: Submit The Quiz Answers Before 5 PM To Be Eligible For The Prize


Dainik Bhaskar Silver Jubilee Question 28 Answers 17 January 2022 | दैनिक भास्कर सिल्वर जुबली क्विज आंसर 15 January

Question 1. राजस्थान का औरव कौनसा दुर्ग कहलाता है?

(A) भटनेर(B) जैसलमेर
(C) चित्तौड़गढ़(D) जालौर

Correct Answer: (C) चित्तौड़गढ़

Question 2. संयुक्त राष्ट्र महासभा की पहली महिला अध्यक्ष कौन थीं?

(A) चंदा कोचर(B) नैना लाल किदवई
(C) बिजय लक्ष्मी अय्यर(D) विजय लक्ष्मी पंडित

Correct Answer: (C) बिजय लक्ष्मी अय्यर


Dainik Bhaskar Silver Jubilee Question 27 Answers 16 January 2022 | दैनिक भास्कर सिल्वर जुबली क्विज आंसर 15 January

Question 1. विश्व आदिवासी दिवस कब मनाया जाता है?

(A) 1 अगस्त(B) 9 अगस्त
(C) 18 अगस्त(D) 30 अगस्त

Correct Answer: (B) 9 अगस्त

Question 2. विश्व योग दिवस कब मनाया जाता है?

(A) 21 जून(B) 22 जून
(C)(D)

Correct Answer: (A) 21 जून


Dainik Bhaskar Silver Jubilee Question 26 Answers 15 January 2022 | दैनिक भास्कर सिल्वर जुबली क्विज आंसर 15 January

Question 1. देश का पहला अंगदाता स्मारक किस जिले में बना है?

(A) कोटा(B) अजमेर
(C) जयपुर(D) बीकानेर

Correct Answer: (C) जयपुर

Question 2. देश का सबसे बड़ा सोलर पार्क किस जिले में स्थित है?

(A) जयपुर(B) बाड़मेर
(C) जोधपुर(D) बीकानेर

Correct Answer: (C) जोधपुर


Dainik Bhaskar Silver Jubilee Question 25 Answers 14 January 2022 | दैनिक भास्कर सिल्वर जुबली क्विज आंसर 14 January

Question 1. जुलाई 2021 में प्रदेश का पहला ओडीएफ प्लस ग्रेड वाला गांव किसे घोषित किया गया था?

(A) जाहोता(B) कानोता
(C) धानोता(D) मोरिजा

Correct Answer: (A) जाहोता

Question 2. देश का पहला बाजरा अनुसंधान केंद्र कहां खुलेगा?

(A) बाड़मेर(B) जैसलमेर
(C) बीकानेर(D) जयपुर

Correct Answer: (A) बाड़मेर


Quiz Rules:

  1. Only One Entry Will Be Valid From One Phone Number.
  2. Out Of The Readers Whose Answers To Both The Questions Are Correct, 9 Lucky Winners Will Be Selected By Daily Lucky Draw.
  3. The Quiz Answers Given By The Readers Will Be Valid Only Till 5 PM On The Same Day.
  4. All Rights Of The Quiz Are Reserved With Dainik Bhaskar Jaipur.

Leave a Comment