Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 27 October 2021 | Daam Sahi Hai

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today 27 October 2021 – Today Flipkart Daam Sahi Hi is a very trendy topic and people are searching for the correct Flipkart Daam Sahi High Quiz Answer 27 October 2021.

Shikshaaskanswer.com is a very famous blog to provides quick and accurate answers.

27 October Flipkart Daam Sahi High Quiz Answers and Prize Details? Let’s go.

Quiz answers have just been updated. You can submit the correct answer given below.

You can play Flipkart Daam Sahi High Quiz and win guaranteed prizes.

If you are looking for quick and accurate answers, here are all 5 correct answers to the quiz.


Flipkart Daam Sahi Hai answer Video Contest Details

Name:Daam Sahi Hai
Season:2
Episode No:174
Type of quiz:Video
Prizes:Super coins
Question-based:General knowledge
Date and time:Every morning from 12.00 to 11.59
Question-based:Flipkart App
Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today

How to play Daam Sahi Hai Flipkart Quiz

1 ..   Download the Flipkart app from  Google Play Store or  Apple Store.

2.  Open the Flipkart app and sign in.

3. “Search the games section in the app and see the answers to Price Sahi Hai Find

5. There will be 3 questions in total

5. Answer all quiz questions correctly in Win Gifts.

Updating Time: 12.01 AM (Note- If You Not See The Answers: Get Answers)

Loot Of The Hour: 80% off Quick Update Offer join Telegram channel:-CLICK HERE๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ


Daam Sahi Hai Episode 174 answers- 27 October 2021

Episode 174 -Self Care Essentials

Q1: What is the MRP of samsonite small cabin luggage greater than or less than 10000?

Answer 1: (A) Greater Than 1000

Q2: Does the Samsung galaxy note 20 have an OLED display?

Answer 2: (A) Yes

Q3: What is the combined MRP of loreal pais revivalist plumping day cream and loreal Paris revalift serum sheet mask?

Answer 3: (B) 1569 Rs


Episode 173 โ€“ Golf Kit

Q1: What is the resolution of the Samsung galaxy s7 fe primary camera

Answer 1: (A)  8 MP

Q2: Fill in the missing digits the MRP of the Callaway golf kit bag is 1-9

Answer 2: 19490 Rs

Q3: Slide to guess the MRP of Faber hood talka wall-mounted chimney

Answer 3: (D) 79990 Rs


Episode 172 -VEGA Beauty 

Q1: As of 2021 who is the brand ambassador for vega

Answer 1: (A) Aanaya Pandey

Q2: What is the MRP of the attic solid wood closed bookshelf

Answer 2: (A) 39,5999 Rs

Q3: Does the Garmin edge cycle route navigation device come with Bluetooth connectivity

Answer 3: (A) Yes

Daam Sahi Hai Episode 171 answers- 24 October 2021

Episode 171 -Modern Gaming Laptops 

Q1: Is the MRP of Flipkart Smartbuy Water Fountain greater than or less than โ‚น9999?

Answer 1: (A) Greater Than 9999

Q2: Which of these laptops comes under the budget of โ‚น130999?

Answer 2: (B) ASUS F17 Gaming Laptop

Q3: Slide to guess the MRP of W Women Kurta and Sharara Set.

Answer 3: (C) 7999 Rs

Episode 170 -Premium Ethnic Wear

Q1: Is the MRP of Thomson 9a smart android tv greater than or less than 29999

Answer 1: (B) Less Than 29999

Q2: What is the combined MRP of Allen solely Coton men kurta and highlander men blue jeans

Answer 2: (B) Rs 3398

Q3: What is the MRP of the beardo dark side perfume combo for men?

Answer 3: (B) Rs 6000

Daam Sahi Hai Episode 169 answers- 22 October 2021

Episode 169 โ€“ Relaxing Massager

Q1: What are the combined MRP of dr psycho foot and calf massager and Guccio natural heel treatment

Answer 1: (B) 42,950 Rs

Q2: The MRP of polaroid UV protection sunglasses is greater than 3500

Answer 2: (A) True

Q3: What product am i?

Answer 3: (A) Marshal Action 11 Google Assistant Smart Speaker

RealTime Deals:

Loot Of The Hour: 80% off Quick Update Offer join Telegram channel:-CLICK HERE๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ

Daam Sahi Hai Episode 168 answers- 21 October 2021

Episode 168 โ€“ Juicer Mixer Grinder

Q1: Is the MRP of kitchen aid power plus juicer mixer grinder greater than or less than 23000

Answer 1: (A) Greater Than 23000

Q2: Fill in the missing digits the MRP of Featherlite motorized adjustable office table is 4-1

Answer 2: 46215

Q3: What is the mrp of calvin klein slim jeans?

Answer 3: (B) 9999 Rs

RealTime Deals:

Loot Of The Hour: 80% off Quick Update Offer join Telegram channel:-CLICK HERE๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ

Daam Sahi Hai Episode 167 answers- 20 October 2021

Episode 167 โ€“ Antique Guns

Q1: What is the refresh rate of realme 43-inch full hd led android smart tv

Answer: (A) 60 HZ

Q2: Is the MRP of the modern queen wooden banarsi saree is greater than or less than 3000

Answer: (A) Greater Than 3000 Rs

Q3: Slide to guess the MRP of giftadia antique guns painting

Answer: (C)  49999 Rs

Daam Sahi Hai Episode 166 answers- 19 October 2021

Episode 166 โ€“ Winter Sneakers

Q1: The brand Kodiak was founded in which year

Answer 1: (A) 1888 Rs

Q2: Slide to guess the MRP of home by nilkamal rivers recliner

Answer 2: (D) 180900 Rs

Q3: The MRP of Adidas originals winter sneakers is 7999

Answer 3: (B) False

Daam Sahi Hai Episode 165 answers- 18 October 2021

Episode 165- Laptop Cooling Pad

Q1: Slide to guess the mrp of realme gt master edition smartphone

Answer 1: (C) 31999 Rs

Q2: What product am I?

Answer 2: (A) Olivier Lunch Box

Q3: The mrp of topmate c5 laptop led cooling pad is 10000

Answer 3: (B) False

Daam Sahi Hai Episode 164 answers- 17 October 2021

Episode 164- Styling Running Shoes

Q1: The MRP of Mi QLED Ultra HD TV falls under which price range?

Answer 1: (B) 190000-200000

Q2:What is the MRP of Kendalwood Furniture 4 Seater Dining Table?

Answer 2: (A) 20000 Rs

Q3: What is the combined MRP of Adidas Running Shoes and Adidas Solid Men Track Pants?

Answer 3: (A) 16998 Rs

Daam Sahi Hai Episode 163 answers- 16 October 2021

Episode 163- Sports Watch

Q1: Slide to guess the MRP of Casio g971 g shock watch

Answer 1: (D) 7995

Q2: The MRP of akg p40 recording microphone falls under which price range

Answer 2: (B) 23000-24000

Q3: The MRP of Hefele coastline series viola pro is 45980

Answer 3: (B) FALSE


Related Posts:

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

Khel Paheliyon Ka Flipkart Quiz Answers Today

Kya Bolti Public Flipkart Quiz Answers Today

Fake Or Not Fake Flipkart Quiz answers Today

Prize Wali Paathshala Flipkart Quiz answers

Daily Trivia Quiz Flipkart Answers Today

Dum Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today

Leave a Comment