Binance New Learn And Earn Quiz Answers Earn Free Crypto XTZ, IMX, MULTI

Binance New Learn And Earn Quiz Answers Earn Free Crypto XTZ, IMX, MULTI Binance Academy’s all-new learn & earn Quiz Answers will go live on 20th April 2022 where you can earn up to $10 worth of cryptos.

Binance has started new learning & earning quiz answers competition. Guess the correct answer to each question and win 100 points that can be used to buy crypto XTZ, IMX, and MULTI on Binance. You can also win a limited edition t-shirt by participating. I will post the answers here. Good Luck!

Binance New Learn And Earn Quiz Answers

Binance Learn & Earn Quiz Answers – We provide 3 answers, one of them is the right answer. We will provide the answers and you need to match the right answer.

How to Play Binance Learn And Earn Quiz

1) Tap on the link given below and create your account on Binance. Click Here

2) Tap on login/register and register on Binance with your valid mobile/email id.

3) Go to account settings and complete your KYC, mandatory to get rewards.

4) All new Binance learn & earn quizzes will go live on 20th April 2022.

Binance Harmony Quiz Answers

telegram

Q1. Why should tokens have a finite supply?

Answer: To avoid inflation and incentivize token appreciation

Q2. What consencys mechanism does harmony use?

Answer: Effective proff of stake

Q3. Which technologies does harmony implemet to achieve scalability without sacrificing security?

Answer: Sharding and effective proff of stake

Q4. What is harmonys yearly network reward to validators?

Answer: 441 million tokens

Q5. Which of these DAOS have been funded by Harmony?

Answer: All are correct

Q6. What’s makes up the yearly reward at harmony?

Answer: Issuance + transaction fees

Q7. Harmony has created bridges for which chains?

Answer: All are correct

Q8. How much Grant Will harmony provide to new projects through the harmony Ecosystem fund?

Answer: $300 Million

Q9. How many DAOs does Harmony aim to find in the future?

Answer: 10,000

Binance QUTM Quiz Answers

Q1. You can purchase QTUM on binance by:

Answer: All of the above

Q2. Holding QTUM allows you to vote on proposal. True or false?

Answer: True

Q3. When did the QTUM mainnet launch?

Answer: September 2017

Q4. Block rewards are split betweet:

Answer: Ten Super Staker

Q5. QTUM holders can delegate their UTXOS behind Staker Stakers through

Answer: Offline staking

Q6. Qtum’s account abstaction layer ia designed to:

Answer: Combine UTXO accounting with smart contract contract

Q7. When delegate QTUM behind a super Staker, a user must:

Answer: Provide their wallet address to a super Staker

Q8. QTUM Combines

Answer: UTXO Accounting, Smart Contract Capabilities

Binance COTI Quiz Answers

Q1. Select is the network(s) in which COTI operates:

Answer: All are correct

Q2. How does COTI keep ITS transaction fees low?

Answer: All are correct

Q3. What does COTI MultiDAG enable?

Answer: The ussuance of tokens on top of the trustchain protocol

Q4. The treasure distrubutes reward to COTI holders based on fees collected from:

Answer: All of COTI’s product, including treasury, COTI pay bussines, Djed, and more

Q5. Which type of consensus algorithm is used on the COTI network?

Answer: POT (proff of trust)

Q6. How can i earn rewards from the COTI ecosystem?

Answer: Deposit native COTI into the Treasury

Q7. COTI ia powering Djed, which is___ first algorithmic stablecoin

Answer: Cardano’s

Q8. What is COTI?

Answer: A layer-1 blockchain Ecosystem designed for payments

The first Binance Learn & Earn quiz was a great success, with many members of the MME community taking part and sharing their results. The Prize Pool is now 0.5 BTC and there are many more prizes to be won. For those members who didn’t win, there is a second Quiz live and ready for more players. The second quiz is a little more difficult but still achievable.

It will soon launch the third round of the Binance Learn & Earn program, where users can gain knowledge on blockchain and earn crypto by completing courses and quizzes.

There will be many learn & earn quizzes like Harmony, Qutm, COTI, Woo network, Terra, Polkastarter, and Ankr from which you can earn a good amount of free crypto coins.

The First & second rounds of the Binance learn & earn program received an overwhelmingly positive response. So they will launch the third round to provide a fair and equal opportunity for users.

All KYC verified users can begin to read the articles, watch the video anytime from now, and complete quizzes on 20th April 2022 while token supplies last!

Eligible users will stand a chance to receive a predetermined amount of XTZ, IMT, MULTI, etc. depending on the course or quiz they complete.

All Binance learn & earn quiz answers will be updated here once the quiz goes live. Create your Binance account, complete KYC verification and be ready for the quiz.

To celebrate the launch of Binance Chain, the first-ever decentralized exchange on the Binance ecosystem, we are running a series of promotional activities to reward our users. One of the activities that users can participate in is the lottery quizzes where participants can earn rewards in cryptocurrency. This blog will walk through the correct answers to the new quiz on Binance Chain.

The Binance Learn and Earn contest that was announced last week has just ended and we can now see who the winners are. In this blog, we will look at some of the winners of the contest.
Here are the winners of the Binance Learn and Earn contest.

Leave a Comment