Binance Margin Quiz Answers 2022

Binance Margin Quiz Answers Binance Margin Quiz Answers May 2022: You need to pass a quiz before you do margin trading on the Binance exchange and it is a mandatory quiz that needs to be given to proceed with trading.

So, in this post, we will be providing latest & updated Binance Margin Quiz Answers 2022 for Trading in Cross & Isolated Margin. Margin Quiz Binance Answers May 2022

Binance Margin Quiz Answers

Binance margin trading quiz answers are found in the next batch of trading questions that can be answered with margin trading. Here is an article where I have tried to explain margin trading that I have collected from binance official.

Binance, the largest exchange in the world by trading volume is set to add margin trading. This means that crypto day traders now have a new way to make money. This new feature is expected to go live on May 8th. In this blog, I am going to be focusing on the daily volume of Binance and how that could affect day traders.

telegram

A Beginner’s Guide To Binance Loan Quiz Answers

Quiz is not live yet…

Binance Band Protocol Quiz Answers: Learn & Earn $BAND

Q1) All of these concepts are related to Band Token except for…

Answer: Cash incentives

Q2) Which sentence is incorrect?

Answer: Band Protocol leverages on-chain centralized oracles that link on-chain applications together.

Q3) Which characteristics differentiate Band Protocol from other oracle services?

Answer: Decentralization, maximum customization and flexibility, easy scalability, economical cost, interoperability, and cross-chain

Q4) Which ecosystem(s) has/have partnered with Band Protocol?

Answer: All are correct

Q5) Which of the following IS NOT a use case of the BAND token?

Answer: To secure a discount when requesting data

Q6) Which sentence is CORRECT?

Answer: BandChain’s Delegated Proof of Stake design and BAND token create a decentralized network.

Q7) What network is BandChain on?

Answer: Cosmos

Q8) Which characteristic DOES NOT correctly describe BAND Protocol?

Answer: On-chain DeFi protocol

Binance UMA Quiz Answers: Learn & Earn $UMA

Q1) What makes the OO optimistic?

Answer: Proposed data will not require resolution unless it is disputed, and disputes are rare

Q2) How many tokens did UMA transfer to its DAO in 2021?

Answer: 35 million tokens

Q3) Who are the three actors in the OO system?

Answer: The contract requesting the data; the participant proposing the data; and the disputer

Q4) Why is there a reward associated with voting correctly?

Answer: So there is an incentive to be correct

Q5) Why does the OO include a human component?

Answer: Humans can provide any kind of knowable truth to a blockchain

Q6) What are the phases in the UMA voting process?

Answer: Voting period; voting revealing period; reward collection period

Q7) What is the DAO tooling organization that is a sister protocol to UMA and Across and is secured by the OO?

Answer: Outcome.Finance

Q8) How long does it typically take for the OO, through its UMA token holders, to resolve a dispute?

Answer: 48 hours

Q9) What is UMA’s native token?

Answer: UMA coin

Q10) What is the cross chain bridge empowered by UMA and its OO?

Answer: Across

Binance BTTC Quiz Answers: Learn & Earn $BTTC

Q1) “Locked staking” refers to the process of locking your digital assets on a _ for a certain period of time.

Answer: Proof of Stake blockchain

Q2) With Binance Locked Staking, redemption doesn’t require a certain unlocking period. True or false?

Answer: False

Q3) What can you NOT do on Binance Earn?

Answer: Conduct leveraged trading to amply the returns

Q4) Which of the following is a form of passive income?

Answer: Alice stakes her crypto holdings

Q5) What can you do with Binance Earn?

Answer: Select different products to grow your crypto holdings

Q6) What is NOT staking?

Answer: Generate returns by trading your coins

Q7) Once you subscribe to the Locked Staking, interests will be calculated from the following day, and are distributed to your Spot Wallet every day. True or false?

Answer: true

Q8) When the Locked Staking process is complete, the staked assets will be redeemed automatically and returned to your _.

Answer: spot wallet

Q9) Binance Locked Staking’s locking period for different products is the same. True or false?

Answer: False

Binance Margin Quiz May 2022 Answers

Q1) Binance Margin includes cross margin and isolated margin. Which one of the following sentences does not describe their difference?

Answer: They have different interest rates

Q2) Margin level is used to evaluate the risk level of your margin account. How is margin level calculated?

Answer: Margin level = total assets value/(total borrowed value + total accrued interest value)

Q3) Which one of the following events will force you to liquidate?

Answer: The margin level has reached the liquidation level

Q4) How often is margin interest calculated?

Answer: Hourly, at the time of borrowing

Q5) Do you need to borrow manually before trading?

Answer: No, you can use the ‘auto borrow’ function on the trading page

Q6) Which one of the following factors does not affect your maximum borrowing limit?

Answer: The borrowing period

Q7) Which one of the following sentences is correct regarding your borrowing interest rate?

Answer: The borrowing interest rate will change with the market, and the system will notify you when it changes

Q8) In the event of liquidation, how to repay your debts?

Answer: Binance insurance funds will write off your debts

Q9) How to pay the interest fee with BNB in cross margin?

Answer: Transfer BNB to cross margin account and repay manually

Q10) When you receive a margin call notification, what should you do?

Answer: Reduce your position to repay the debt or add more collateral into the margin account

Q11) When trading on Margin, a forced liquidation occurs when the margin risk ratio (total assets/total debts) reaches the liquidation risk ratio. Users are charged a “Liquidation Clearance Fee” in the event of forced liquidation. Which of the following contains the correct description for Liquidation Clearance Fees?

Answer: When the position is forcedly liquidated, a Liquidation Clearance Fee will be charged according to the amount of the assets being liquidated. The system may use all the remaining assets in the margin wallet to complete the liquidation

Q12) When the margin risk ratio (total assets/total debts) of your margin wallet reaches liquidation risk ratio, which one of the following best describes what will happen?

Answer: All of the above

Flipit Money Quiz Answers

Binance Margin Quiz Answers May 2022

Binance Margin Quiz Answers: You need to pass a quiz before you do margin trading on the Binance exchange and it is a mandatory quiz that needs to be given to proceed with trading.

Binance exchange is a platform where you can buy, trade, or hold 600+ cryptocurrencies like Bitcoin, Ethereum, ChainLink, Rune, Cardano, Binance Coin, SHIB, and many more.

Additionally, explore awesome art and collectibles on Binance NFT marketplace! BNB is the native asset on Binance Chain, a blockchain software system developed by Binance and the community.

There is Binance Learn & Earn section where you can earn free crypto by taking quizzes, completing trading tasks, etc. Here in this post you will find Binance questionnaire answers.

In this post, you will get updated Binance Margin Quiz Answers for this month, May 2022. You can also join our telegram channel for other quiz answers and verified airdrops too.

This is the third and final installment of the Binance Margin Quiz. In this post, we will make the answer key to the quiz public and inform readers of the correct answers and their prizes. As a reminder, the quiz is no longer available after today.

Leave a Comment