Binance Biswap Quiz Answers: Binance Biswap Learn & Trade Quiz Answers

Binance Biswap (BSW) Quiz Answers: Learn & Trade, Earn BSW Tokens. Binance Biswap Quiz Answers: Binance Biswap Learn & Trade Quiz Answers.

The Binance Biswap quiz is a fun quiz that goes through the basics of crypto trading. Today we will be looking at getting you the answers to the third question.

Binance Biswap Quiz Answers

Since the Binance Biswap (BSW) airdrop was announced, many people have been wondering what the next steps are. This blog post will give you an overview of everything you need to know about Binance Biswap (BSW) and how you can earn yourself some free tokens.

How To Play Biswap Binance Quiz Answers

  1. Tap on the link given below, create an account on Binance, and complete your KYC.
  2. Register for the Binance Biswap token learns & earn campaign.
  3. Complete a net deposit of at least 500 BSW or trade of at least 700 BSW.
  4. Eligible BSW spot and margin trading pairs: BSW/USDT, BSW/BNB, BSW/BUSD.
  5. Take the learn & Earn Biswap quiz. Quiz answers are given below.
  6. For more information about the learning & earn campaign, you must-visit Binance’s official website.
  7. Activity period: 2022-04-01 00:00 AM to 2022-04-07 11:59 PM (UTC).

Register for the Binance Biswap token learns & earn campaign:- Click Here

Binance Biswap learn & trade quiz answers

telegram

Q1) What is the trade fee on Biswap?

Answer: 0.15%

Q2) What is the percentage of fee return you can expect on Biswap?

Answer: Up to 100%

Q3) What is the max supply of BSW?

Answer: 700 million

Q4) What is the current BSW emission rate per block?

Answer: 20 BSW

Q5) What is the maximum swap referral reward on Biswap?

Answer: 20%

Q6) Which NFTs can be staked in Biswap NFT staking pool?

Answer: Robbies NFTs

Q7) Which tokens are distributed in the NFT staking pool on Biswap?

Answer: BSW, WBNB, USDT & BFG

Q8) What is the trade fee on Biswap NFT Marketplace?

Answer: 1%

Q9) How is the trade fee on Biswap NFT Marketplace distributed?

Answer: Distributed equally between buyers and sellers in the form Robi boosts

Q10) Who was Biswap audited by?

Answer: Certik


Binance has announced its first Community Coin per Month. Biswap (BSW) will be the first community coin offered by Binance. It is an ERC20 token developed on the Ethereum blockchain. The community will have to vote for the coin, with Binance taking the final call. The community vote will take place from the 9th to the 15th of April and the results will be announced on April 16th. For every vote for Binance Biswap (BSW) token, the users will receive a certain number of Binance Coins (BNB).

Binance opened Binance.com/biswap on March 13, 2018, where anyone could earn Binance’s newest token BSW for free by guessing the price of Binance Coin (BNB) in the future. The quiz ended on 2022-04-01 00:00 AM to 2022-04-07 11:59 PM (UTC). with 2,000 BSW tokens awarded to each person who guessed correctly!

Binance learn & earn Biswap token campaign includes 3 promotional activities: Learn to earn contest, sharing promotional poster activity, and trading Biswap tokens.

Binance Biswap quiz answers are given below, scroll the page to get the answers. Activity period: 2022-04-01 00:00 AM to 2022-04-07 11:59 PM (UTC).

Binance Biswap (BSW) Quiz Answers: New Binance Biswap (BSW) tokens learn & earn quiz is live. Learn about Biswap and share a prize pool of $75000 in BSW tokens.

To participate, you must have your account Binance. If you don’t have one then create your Binance account from the below-given registration link.

In this post, you will generally find the Binance Biswap quiz answers which is the part of the 1st promotional activities of this learn and earn campaign.

Rewards will be distributed based on the total number of correctly answered questions as a proportion of all correctly answered questions by all qualified users.

To be eligible you need to complete a net deposit of at least 500 BSW or trade of at least 700 BSW across the eligible BSW spot and margin trading pairs including buys & sells.

All users who complete all tasks during the promotion period will be qualified to equally share the prize pool of $75000 in Biswap (BSW) tokens vouchers.

About a month ago, Binance announced that they would be supporting a new token: Binance (Biswap) Shares (BSW). The Biswap airdrop took place on the 7th of June. Users who signed up got a few BSW tokens but if they missed the airdrop, there’s still a chance to get some free tokens. In this blog, we will take a look at some of the ways that you can earn additional BSW tokens.

Binance has announced that they will be doing a quarterly coin burn where they will be destroying 50% of the coins in circulation and ‘’reissuing the other half to Binance users through a quarterly giveaway.
Binance explained that it will be distributing the coins based on a system that captures the user’s contribution to the Binance community.
Binance will look at several factors to determine the allocation, including but not limited to users’ trading activity, holding amount, number of referrals, and others.

Binance announced that they will be airdropping 30,000 Binance coins (BNB) for every 1 BNB that traders deposit into their exchange. With a grand prize of 1 million BNB tokens, the event is scheduled to run from and will be held in 3-week intervals afterward.
See how well you know the details of the event by taking my quiz below. Good luck, and maybe we’ll see each other in the final!

Binance Biswap Quiz Answers #HashTags

#biswapbinance  #binance  #biswapbinancequizanswers #binancebiswapquizanswers #binancebiswap #biswap #bswbinance 

2 thoughts on “Binance Biswap Quiz Answers: Binance Biswap Learn & Trade Quiz Answers”

Leave a Comment