Amazon Quiz Answers Today 27 October 2021(Win 30000)

Amazon Quiz Answers today Is Live Now. You Can Submit The Correct Amazon Quiz On 27 October 2021 Answers Today. If You Play Today’s  27 October 2021 Amazon Quiz, You Will Enter The Amazon Quiz 27 October 2021 Lucky Draw To Win A 30000 Pay Balance. Amazon 30k Pay Balance Quiz Is The Best Way To Increase Your General Knowledge. Amazon Daily Spin & Win Quiz | Win prizes worth 1000

Friends, We Are Trusted & A Popular Source Of Daily Amazon Quiz Answers. Many Peoples Are Visiting Our Blog Regularly So If You Are A Daily Quiz Player & Searching For Amazon Quiz 1 September Answers Then This Is The Right Website.


Amazon Quiz Answers Daily Funzone 27 October Win 30000 Pay Balance Details

Amazon Quiz Today Prize:-30000 Pay Balance Amazon QuizTime
Quiz Date: –27 October 2021
Daily Timing:– 12:00 AM To 11:59 PM
Winner Announcement:– 27 October 2021, 11:59 PM
Amazon Pay Balance Quiz Answers today

Updating Time: 12.01 AM (Note- If You Not See The Answers: Get Answers)

Loot Of The Hour: 80% off Quick Update Offer join Telegram channel:-CLICK HERE👈👈


Today’s Amazon Daily Quiz Answers 27 October 2021

Q1: In September 2021, BTS performed their hit song ‘Permission to Dance’ at which of these special locations?

Answer: (A) UN General Assembly Hall

Q2: In the recent FIDE Online Chess Olympiad, India claimed the bronze medal. Which team did they lose to in the semi finals?

Answer: (C) USA

Q3: Mahatma Gandhi’s birthday on 2nd October is celebrated as the International Day of what?

Answer: (B) Non Violence

Q4: Which of these British players has won three Grand Slam singles titles in this sport?

Answer: (A) Andy Murray

Q5: This element represents the lead character in which film franchise?

Answer: (A) The Hunger Games


Today’s Amazon Daily Quiz Answers 26 October 2021

Q1: 30th September- the day of the feast of St Jerome was adopted in 2017 by the United Nations as what international day?

Answer: (A) International Translation Day

Q2: David Warner was recently dropped from the Sunrisers Hyderabad XI. Which international opener made his Sunrisers debut in his place?

Answer: (C) Jason Roy

Q3: The release of Rohit Shetty’s ‘Sooryavanshi’ would be during which festival in 2021?

Answer: (B) Diwali

Q4: What is this phenomenon called when the moon comes in between of the sun and the earth?

Answer: (A) Solar Eclipse

Q5: Guess how long is one quarter of this game in the NBA if the whole game finishes in 4 quarters?

Answer: (A) 12 min


Leave a Comment