अक्टूबर में क्रेडिट कार्ड से खर्च में 22% की बढ़त रही। सबसे ज्यादा क्रेडिट कार्ड यूजर किसके हैं?

Dainik Bhaskar today quiz answer. Daily Sculptor Quiz Answer Today:13 November 2021 Daily Sculptor App Quiz Answer has been updated today. Take part in the Daily Sculptor Knowledge Quiz and win interesting prizes. After winning this quiz you will get a scratch card from where you can collect your prizes.

Here we will give you the answer to the Daily Sculptor Quiz every day today so that you will be able to give the correct answer to the question asked in the Daily Sculptor Quiz. Here you will continue to update the Daily Sculptor Quiz Answers today.

Dainik Bhaskar Quiz Answers Today 14 November 2021 (Live Updated)| आज के लाइव दैनिक भास्कर क्विज आंसर

Soon after the start of the Dainik Bhaskar Quiz Today, we are present for you with Dainik Bhaskar Quiz Answer Today. Today’s quiz will start at 8 pm. You can get today’s Dainik Bhaskar Quiz Answers Today by clicking on the Refresh button below. Until Dainik Bhaskar Quiz Answers Today appears in front of you, then refresh the post by clicking on the Refresh button.

join Telegram channel:-CLICK HERE👈👈 Refresh Daily Quiz Answers


Dainik Bhaskar Quiz Answers Today, 13 November 2021 [Live Update]

join Telegram channel:-CLICK HERE👈👈

Q1) एक्टर सोनू सूद के राजनीति में जाने की चर्चा है। वे किस राज्य के रहने वाले हैं?

Answer: A. पंजाब

Q2) दिल्ली की हवा में लगातार प्रदूषण बढ़ रहा है। सरकार ने इसकी वजह क्या बताई है?

Answer: C. पराली का जलना

Q3) गोल्डन बॉय नीरज चोपड़ा को खेल का सबसे बड़ा पुरस्कार मिला है। यह अवॉर्ड कौन सा है?

Answer: B. खेल रत्न अवॉर्ड

Q4) शाहिद अफरीदी ने रोहित शर्मा की तारीफ की है। दोनों किस टीम में साथ खेल चुके हैं?

Answer: D. डेक्कन चार्जर्स

Q5) अक्टूबर में क्रेडिट कार्ड से खर्च में 22% की बढ़त रही। सबसे ज्यादा क्रेडिट कार्ड यूजर किसके हैं?

Answer: C. HDFC बैंक



English

Dainik Bhaskar Quiz Answers Today, 13 November 2021 [Live Update]

join Telegram channel:-CLICK HERE👈👈

Q1) There is talk of actor Sonu Sood going into politics. Which state are they from?

Answer: A. Punjab

Q2) Pollution is increasing continuously in the air of Delhi. What is the reason given by the government for this?

Answer: C. Stubble burning

Q3) Golden boy Neeraj Chopra has got the biggest award of the game. Which is this award?

Answer: B. Khel Ratna Award

Q4) Shahid Afridi has praised Rohit Sharma. In which team have the two played together?

Answer: D. Deccan Chargers

Q5) Credit card spending grew 22% in October. Who has the most credit card users?

Answer: C. HDFC Bank


How To Play Dainik Bhaskar Quiz? | Dainik Bhaskar Quiz कैसे खेलें?

Here are some simple steps to play Dainik Bhaskar Quiz Online every day, you can participate in the quiz by following it:

Step 1: First of all download the Dainik Bhaskar App from the Google Play Store and then open it.

Dainik Bhaskar App is available for both Android and iOS, if you want, you can also download Dainik Bhaskar App by clicking on this link.

Dainik Bhaskar app download for Android

Dainik Vhaskar app download Apple Store

Step 2: Open Dainik Bhaskar App and then select your location, as I chose Patna, and then proceed.

Step 3: Click on Profile Icon on Dainik Bhaskar Homepage, then click on Login.

Step 4: Now sign-up here or login to the app using your mobile number.

Step 5: After that again click on the profile icon given in the upper right corner of the homepage of Dainik Bhaskar App. You will see the option of “Play Quiz and Win” there, click on it.

Below in this post, you will get all Dainik Bhaskar App Quiz Answers Today. If you want, you can also participate in the quiz by clicking on the button given below.

Dainik Bhaskar Online Quiz Details:

Quiz NameDainik Bhaskar Daily Quiz
Quiz Start Time13 November 2021
Winner Prize₹100,000
Quiz Duration2 Minutes 30 Seconds

Table of Contents

Leave a Comment