27 January Dainik Bhaskar quiz answer

27 January Dainik Bhaskar quiz answer Today: दैनिक भास्कर डेली क्विज Tuesday, 27 January 2022 Dainik Bhaskar App Quiz Answers Today को अपडेट कर दिया गया है।. Participate In Dainik Bhaskar Knowledge Quiz And Win Attractive Prizes. After Winning This Quiz You Get A Scratch Card In Which You Can Get Your Rewards.

Who Is Not Fond Of Earning Money, And Everyone Needs Money Too. And If You Get A Chance To Earn Money By Playing Quizzes, Then It Is Even Better. All The Questions Which Are Asked In Dainik Bhaskar Quiz Are All General Knowledge (GK) Based. All You Have To Do Is Answer It Correctly And You Can Win Exciting Prizes Up To ₹100,000 Per Day.

Here We Will Give You Live Dainik Bhaskar Quiz Answers Today Every Day, So That You Will Be Able To Give Correct Answers To The Questions Asked In Dainik Bhaskar Quiz. Here You Will Continue To Get Updated Dainik Bhaskar Quiz Answers Today.

27 January Dainik Bhaskar quiz answer
Dainik Bhaskar Today Quiz Answers

dainik bhaskar 27 January 2022 Answers Today Win Free Paytm Cash ( Daily Quiz ) (In Hindi)

Q1) टाटा ने 69 साल बाद एअर इंडिया को टेकओवर किया है। एअर इंडिया की शुरुआत कब हुई थी?

Answer: A. 15 अक्टूबर 1932

Q2) कोवीशील्ड, कोवैक्सिन अस्पतालों और क्लिनिक से खरीदी जा सकेंगी। इसे किसने अप्रूव किया है?

Answer: C. ड्रग कंट्रोलर जनरल ऑफ इंडिया

Q3) एक्ट्रेस श्वेता तिवारी ने भगवान को लेकर विवादित बयान दिया है। वो किस शहर में आई थीं?

Answer: D. भोपाल

Q4) जुलाई में राष्ट्रपति चुनाव होने वाले हैं। किस महिला का नाम लिस्ट में आगे है?

Answer: B. आनंदी बेन पटेल

Q5) रेलवे भर्ती परीक्षा में धांधली को लेकर हुई हिंसा में खान सर पर FIR हुई है। वो कहां के रहने वाले हैं?

Answer: B. गोरखपुर

Q6) राहुल गांधी के श्री दरबार साहिब दौरे को लेकर भाजपा ने सवाल उठाया है। यहां क्या हुआ था?

Answer: B. ऑपरेशन ब्लू स्टार

Q7) रवि शास्त्री ने किस पाकिस्तानी खिलाड़ी को दिए इंटरव्यू में जसप्रीत बुमराह पर तंज किया है?

Answer: C. शोएब अख्तर

Q8) चीन ने पाकिस्तान को माउंटेड हॉवित्जर टैंक दिए हैं। दोनों देशों के बीच कितने की डील हुई है?

Answer: A. 51.2 करोड़ डॉलर

Q9) CCD के मालिक के सुसाइड के बाद उनकी पत्नी ने कंपनी की कमान संभाली है। नाम बताएं?

Answer: A. मालविका

Q10) TVS मोटर ने स्विट्जरलैंड की कौन सी कंपनी की 75% हिस्सेदारी खरीदी है?

Answer: A. स्विस ई-मोबिलिटी ग्रुप


dainik bhaskar 26 January 2022 Answers Today Win Free Paytm Cash ( Daily Quiz ) (In Hindi)

Q1) गणतंत्र दिवस समारोह के दौरान प्रधानमंत्री मोदी ने किस राज्य से जुड़ी टोपी पहन रखी थी ?

Answer: A. उत्तराखंड

Q2) इनमें से किस राज्य की झांकी को इस साल की गणतंत्र दिवस परेड में शामिल नहीं किया गया?

Answer: D. पश्चिम बंगाल

Q3) 1950 में पहली बार गणतंत्र दिवस समारोह में विदेशी मुख्य अतिथि आए थे। वे कौन थे?

Answer: B. इंडोनेशिया के राष्ट्रपति

Q4) फ्लाइट लेफ्टिनेंट शिवांगी राफेल जेट की पहली महिला पायलट हैं। वे कहां की रहने वाली हैं?

Answer: C. वाराणसी

Q5) भारत से काफी जुड़ाव रखने वाले साउथ अफ्रीकी क्रिकेटर जोंटी रोड्स ने बेटी का नाम क्या रखा है?

Answer: A. इंडिया

Q6) पद्म पुरस्कारों के ऐलान के तुरंत बाद किस राजनेता ने यह सम्मान लेने से इनकार कर दिया है?

Answer: C. बुद्धदेव भट्टाचार्य

Q7) कॉपीराइट के मसले पर सुंदर पिचाई के खिलाफ FIR हुई है। मामला किस फिल्म से जुड़ा है?

Answer: A. एक हसीना थी एक दीवाना था

Q8) विकेट लेने के बाद ड्वेन ब्रावो ने ‘पुष्पा’ मूवी के गाने पर डांस किया। यह गाना कौन सा है?

Answer: A. श्रीवल्ली

Q9) ब्रिटिश मेडिकल जर्नल के मुताबिक, हर रोज 20 मिनट वर्कआउट करने से कितनी उम्र बढ़ जाती है?

Answer: C. 2 साल

Q10) ग्रिड फेल होने से मध्य एशिया के 3 देशों में ब्लैकआउट हो गया । ग्रिड फेल होने की वजह क्या थी?

Answer: A. क्रिप्टोकरेंसी माइनिंग


Dainik Bhaskar Quiz Answer today Details

Quiz NameDainik Bhaskar Quiz Answer Daily Knowledge Quiz
Quiz Start Time2nd January 2022
Winner Prize₹1,00,000
Quiz Duration60 Seconds


Join Quickly On Telegram Channel

This image has an empty alt attribute; its file name is AVvXsEjUuxrsDRmSHS0nqiTquZCuRP-geNBJa4bYwqzSTSx4bnkfQsO58Zuoh7kJ3LuwD6ahNpv74xbYg1c1uhXb0XcdRcN0mdtrQjEBRZNIkW1p8egfQLVp1JQ5Q-IVOx4LNtVhWmYAGRQs5CJBYs1CiBFd2YDxOsCir1BNqgdpkpX2CsXLM_tmI_Szz5v2nw=s447
This image has an empty alt attribute; its file name is AVvXsEjzEf6YXSbAGBfoL2JbzTb9JwdBB_acr5-J5gQ3aphzaUxL1NOGt4mPA5CU9O9HP_30ks16JUHmzU6AYhvSCWxZMh-hsdG3xgr7MVqTj7W9r_caU7FxhXABkn0iWVWgQ7IuEJ_faGWZFxVnQqjktGGX44P9e5mhpgck18vC_hBgefvJCER2si_HoK5pUg=s320
This image has an empty alt attribute; its file name is AVvXsEjnChiU_Dd5USmsyt3aLDARLsXyZVafcFcdpUHBNRLkXpuyAkB7RvLG9TpdoR0aD2E4EvsySFu8143PA3L4YeCCnU6ldr3zPHbQlsJKsshtjqFigMu_lTqpmUNYq_NMN9Dt1IE1KY3VsiJmZoKt-4AEm26OVfXTNZ1YkdtMRLhMcixIftxVEzt0j2HA4Q=s320

How To Play Ddainik bhaskar quiz answer 27 January 2022

Here Are Some Simple Steps To Play Dainik Bhaskar Quiz Online Every Day, You Can Participate In The Quiz By Following It:

Step 1: First Of All Download The Dainik Bhaskar App From The Google Play Store And Then Open It.

  • Dainik Bhaskar App Download
  • Dainik Bhaskar Open App
  • Dainik Bhaskar App Is Available For Both Android And IOS, If You Want, You Can Also Download Dainik Bhaskar App By Clicking On This Link.

Step 2: Open Dainik Bhaskar App And Then Select Your Location, As I Chose Patna, And Then Proceed.

  • Dainik Bhaskar App Location
  • Dainik Bhaskar App Choose Location

Step 3: Click On Profile Icon On Dainik Bhaskar Homepage, Then Click On Login.

  • Click On Profile Icon
  • Click On Login

Step 4: Now Sign-Up Here Or Log In To The App Using Your Mobile Number.

  • Signup Login Dainik Bhaskar
  • Login Dainik Bhaskar


Step 5: After That Again Click On The Profile Icon Given In The Upper Right Corner Of The Homepage Of The Dainik Bhaskar App. You, Will, See The Option Of “Play Quiz And Win” There, Click On It.

  • Click On Profile Icon
  • Dainik Bhaskar Quiz Answer Today
  • Below In This Post You Will Get All Dainik Bhaskar App Quiz Answers Today. If You Want, You Can Also Participate In The Quiz By Clicking On The Button Given Below.

Dainik Bhaskar Quiz Rules – Rules To Play Dainik Bhaskar Quiz

  • You Will Be Given Only 2 Minutes 30 Seconds To Answer All The Questions In The Quiz.
  • You Have To Answer The Questions Asked In Only One Go.
  • When Your Answers Are Correct, Then You Will Be Given A Scratch Card.

Dainik Bhaskar Quiz Answer Today 27 January 2022:

Dainik Bhaskar Quiz Answers Today Bhasker Knowledge Quiz Is The First To See Here
[Click Here To Update Dainik Bhaskar App Quiz Answers Today: Click Here]

[If You Are Not Able To See The Answer Then Refresh The Page Or Click Here: Click Here To Refresh Dainik Bhaskar Daily Quiz Answers]

Immediately After The Start Of Dainik Bhaskar Quiz Today, We Present To You With Dainik Bhaskar App Quiz Answer Today. Today’s Quiz Will Start At 8 Pm. You Can Get Today’s Dainik Bhaskar App Quiz Answers Today By Clicking On The Refresh Button Below. Until Dainik Bhaskar Quiz Answers Today Does Not Appear In Front Of You, Then Refresh The Post By Clicking On The Refresh Button.


Other Questions Related To Dainik Bhaskar Quiz Answers Today

What Type Of Questions Are Asked In Dainik Bhaskar Quiz?

Dainik Bhaskar Quiz Is A Knowledge-Based Quiz, In Which You Are Asked Questions Related To General Knowledge. In This, You Are Asked A Total Of 10 Questions, For Which You Are Given 3 Options, Out Of Which You Have To Choose The Correct Option. You Have Only 2 Minutes 30 Seconds To Answer A Total Of 10 Questions.

Are Dainik Bhaskar Quiz Played Daily?

Yes! Dainik Bhaskar Online Quiz Is Played Daily. The Daily Reward Of The Winner Is Up To Rs 1 Lakh. You Too Can Win Lots Of Prizes By Participating In This Quiz.

Where To Get Dainik Bhaskar Quiz Answers Today?

You, Will, Get Dainik Bhaskar Quiz Answer Today On This Website Daily. You Can Win A Lot Of Money By Participating In The Quiz By Looking At This Answer.



Leave a Comment